17 / 05 / 2024

tarihi inci sinemasında son durum

tarihi inci sinemasında son durum

Pangaltı'da bulunan tarihi İnci Sineması'nın içinde bulunduğu vakfa ait arazide yıkım çalışmaları başladı. Bir kaç gün sonra tarihi İnci Sineması'nın yıkılacağı öngörülü yor. Bir zamanlar İstanbul Film Festivali'ne de ev sahipliği yapmıştı.

Euro/TL kurunda yeni rekor! Doları ezdi geçti! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bu rakama bakın!

Dolar/TL gün içerisinde 26.22TL'ye yükselerek tarihi zirvesinin altında yatay bir seyir izlerken Euro TL ise 28.77 TL seviyesi ile yeni rekorunu kırdı, doları ezdi geçti! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bu rakama bakın!

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

Dolar tekrar zirvede!

Dolar/TL tüm hafta boyunca tarihi zirvesinin altında işlem görürken yeni haftanın son işlem gününde yeni bir rekora imza atarak 13.95 seviyesinin üzerine çıktı.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Geçtiğimiz haftayı rekor bir seviyeyle kapatan dolar ve euro, yeni haftanın ilk işlem gününde tarihi seviyelerin altında yatay seyir halinde işlem görüyor...

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Bulgur Palas'ta neler yapılacak?

7 tepeli İstanbul’un 7. tepesinde konumlanan ve kaderine terk edilen Bulgur Palas'ı İBB satın almıştı. Tarihi yapı, yakında İstanbul’un yeni kültür merkezi olarak misafirlerini ağırlayacak.

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Üsküdar Selimiye Hamamı restorasyonu tamamlandı! 

Üsküdar'da bulunan tarihi Selimiye Hamamı'nda restore çalışmaları tamamlandı. 3 yıl süren çalışmanın ardından hamam Nevmekân Selimiye'ye dönüştürüldü.

Atlas Sineması ve İstanbul Müzesi açıldı! 

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi bugün açılıyor!

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Sineması'nın restorasyonu tamamlandı!

İki sene önce restorasyona alınan Beyoğlu'nun simgelerinden Atlas Sineması, şaşaaya büründü. 2021’in ilk aylarında açılacağı belirtilen Atlas Sineması'nda restorasyonun sonuna gelindi.

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

tarihi inci sinemasında son durum Haberi

tarihi inci sinemasında son durum
Pangaltı'da bulunan tarihi İnci Sineması'nın içinde bulunduğu vakfa ait arazide yıkım çalışmaları başladı. Bir kaç gün sonra sinemanında yıkıalacağı öngörülü yor. Bir zamanlar İstanbul Film Festivali'ne de ev sahipliği yapan İnci Sineması'nda Türkan Şoray, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın gibi duayen oyuncularımızın oynadığı bir çok filmin galası da yapılmıştı. Yavuz Turgul'un Eşkıya filmi Beyoğlu'ndan salon bulunamaması üzerine film yöre sinemaseverlerine Pangaltı İnci Sineması'nda...