18 / 05 / 2024

tarihi kocataş yalısı otel mi oldu

tarihi kocataş yalısı otel mi oldu

İstanbul Boğazı’nın en görkemli yapıları arasında yer alan Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’daki yalısı satışa çıktı! 

Azerbaycanlı hayırsever işadamı Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’da yer alan yalısı satışa çıkarıldı. 17 milyon TL değer biçilen 300 senelik tarihi yapının pek çok alıcısının olduğu açıklandı.

Six Senses, Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat verdi!

Six Senses, Sarıyer’de yer alan 19. yüzyıldan kalma Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat vererek kapılarını açtı...

Tarihi Kuleli Yalısı 190 milyon liraya satılıyor!

'Noel Eram Yalısı' olarak da bilinen İstanbul Boğazı'ndaki en değerli yalılarından Çengelköy'deki Tarihi Kuleli Yalısı 190 milyon liraya satılıyor.

Paşabahçe Andonaki Yalısı 55 milyon TL'ye satışta!

Paşabahçe'de bulunan, Andonaki Yalısı 55 milyon TL'ye satışa sunuldu. Tarihi eser niteliğine sahip yalıya yabancı ve yerli yatırımcıların ilgisi yoğun.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor!

İstanbul Boğazı’nın en görkemli yapıları arasında yer alan Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor.

Kocataş Yalısı 200 milyon dolara otel oldu!

20 yıl önce büyük yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Kocataş Yalısı, yeniden hayat buldu. Katarlı iş insanı Omar Hussain Alfardan tarafından satın alınan yalı 200 milyon dolarlık yatırımla lüks bir otele çevrildi.

Tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın kaza nedeni ortaya çıktı!

Tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarpan geminin kara kutusu çözümlendi. Gemideki arızanın 5 numaralı silindirdeki çatlamadan kaynaklandığı belirtildi. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

tarihi kocataş yalısı otel mi oldu Haberi

tarihi kocataş yalısı otel mi oldu

İstanbul Boğazı’nın en görkemli yapıları arasında yer alan Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı, lüks otel olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. T24'te yer alan habere göre, tarihi yalı, Katarlı iş insanına satıldı.

Katarlı iş insanı Omar Hussain Alfardan’ın satın alıp restore ettirdiği tarihi yalıyı ABD’li otel zinciri SIX SENSES işletecek.

Geçirdiği yangındasn sonra kullanılamaz hale gelen Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı'nın, Katarlı işadamı Omar Hussein Alfardan tarafından 200 milyon dolar yatırımla eski haline dönüştürüldüğü belirtiliyor.

Arif Mardin ve Betül Mardin’in de doğduğu yalı 2019’un ikinci yarısından itibaren lüks otel olarak hizmete açılacak.

Boğaz'daki 60 yalı satılmayı...