09 / 05 / 2024

tarihi mekanlarda bayram bereketi

tarihi mekanlarda bayram bereketi

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan 3 bin yıllık geçmişe sahip Karabük'ün Safranbolu ilçesine, Kurban Bayramı tatili süresinde yerli ve yabancı yaklaşık 50 bin tatilcinin geldiği bildirildi.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi 2024: Kurban Bayramı ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? 

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile milyonlarca emekli Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi...

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Son dakika! Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarih açıklandı!

Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ödemelerin yapılacağı tarihi açıkladı.

Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın!

Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde tarihi rekorunu kırarak 24 TL oldu. Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın!

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Emekli bayram ikramiyesinde son dakika gelişmesi! Bayram ikramiyesi ödeme takvimi belli olmaya başladı!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi merak ediyor. Peki bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesinde son dakika gelişmesi! Bayram ikramiyesi ödeme takvimi belli olmaya başladı.

Gram altın 1.554 TL olacak diyen altının efendisi İslam Memiş tarihi açıkladı! O gün yatırımcılar bayram edecek!

Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.554 TL olacağı tarihi açıkladı. O gün yatırımcılar bayram edecek!

SGK müjdeyi verdi! Bayram ikramiyelerinin tarihi belli oldu! Hesaplara o gün yatacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşı bağlama işlemi Nisan ayında bitenlerin bayram ikramiyesi tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Altını olan 11 gün sonra bayram edecek! Altın uzmanı o tarihi duyurdu!

Gram altını olanlar 11 gün sonrasına dikkat etsin. Ünlü altın uzmanı o tarihi vererek, açıklama yaptı. İşte detaylar!

Zamlı emekli maaşında tarih belli oldu! Tarihi duyan emekliler bayramı erken yaşadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en düşük emekli aylığını 7.500 liraya çıkaracaklarını açıklamasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu merakla beklenen tarihi duyurdu. Akbaşoğlu, "Biz AK Parti olarak konuyla ilgili ön çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yasalaştırılmasın

Emekliler merakla bekliyordu! Ramazan Bayramı ikramiyesi belli oldu mu? 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihi merak ediyor. Peki Emekli ramazan bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? İşte tüm merak edilenler...

Bayram ikramiyesi zamlanacak mı, kaç TL olacak? İşte son dakika gelişmeleri!

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala emekli vatandaşlara ödenen bayram ikramiyeleri yeniden gündem oldu. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ödenen ikramiye ödemelerinin tarihi ve miktarı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

tarihi mekanlarda bayram bereketi Haberi

tarihi mekanlarda bayram bereketi

Kurban Bayramı boyunca yerli ve yabancı turistler Türkiye'nin tabiat güzelliğini keşfe çıktı. 



UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan 3 bin yıllık geçmişe sahip Karabük'ün Safranbolu ilçesine, Kurban Bayramı tatili süresinde yerli ve yabancı yaklaşık 50 bin tatilcinin geldiği bildirildi.


Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy; 5 günlük bayram tatilinde tarihî şehri turlar ve geziler kapsamında yaklaşık 50 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini söyledi. Her geçen gün turistler taralından ilçenin ilgi gördüğünü belirten Aksoy; "Osmanlı döneminden kalma han, hamam, cami, çeşme, köprü ve konakların eşsiz güzelliğini keşfetmek isteyenler şehrimizi tercih ediyor" diye konuştu. 



YERALTI ŞEHRİ'NDE BAYRAM 

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokva bölgesinde bayram yoğunluğu yaşandı. Yılda yaklaşık 2,5 milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği bölgede, ziyaretçilerin akınına uğrayan mekânlar arasında Derinkuyu...