07 / 05 / 2024

tarihi mezar ığdır

tarihi mezar ığdır

Iğdır'da Akkoyunlular ve Karakoyunlular döneminden kalan tarihi özelliği bulunan mezarların koruma altına alınması için çalışma başlatıldı. Osman Engindeniz "Bu mezarları koruma altına alıp, inanç turizmine kazandıracağız" dedi...

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Iğdır'daki kerpiç evler tarihi yansıtıyor!

Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, "Yapılar, bölgenin, yörenin ve ülkenin iklim özelliklerine göre şekil alır. Yöre sıcak iklime sahip olduğu için kerpiç evlerin daha sağlıklı olacağı düşünüldüğünden bölgede kerpiç ev çok fazladır''dedi.

Fatma Güldemet Sarı: Suriçi bölgesi kentsel sit alanıdır!

Sarı: "Suriçi bölgesi kentsel sit alanıdır. . Kültür ve tabiat varlıklarımızla birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ortak çalışmasıyla burada tarihi dokuyu koruyacak bir çalışma yapılacaktır" dedi.

Nurol GYO'da Genel Müdür ataması gerçekleşti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel 17.11.2015 tarihi itibariyle Genel Müdür ataması gerçekleştirdiği bildirdi.

tarihi mezar ığdır Haberi

tarihi mezar ığdır
Iğdır'da Akkoyunlular ve Karakoyunlular döneminden kalan tarihi özelliği bulunan mezarların koruma altına alınması için çalışma başlatıldı. Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, "Mezarların tarihleri bin yıla dayanıyor. Bu mezarları koruma altına alıp, inanç turizmine kazandıracağız" dedi.


Takvim...