25 / 07 / 2024

Tarihi yarımada tam turizm merkezi olacak

Tarihi yarımada tam turizm merkezi olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bölgeye ilişkin yeni bir karar aldı. Buna göre Sultanahmet, Ayasofya, Eminönü gibi merkezler turizme açılacak.

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar? 18 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın 2650 lirayı geçti. Altın resmen rekora doymuyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar? 18 Temmuz altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Motorine yarın tam bu kadar zam geliyor! Fiyatlar 40 TL'yi resmen aşacak: Sürücüler şimdi bakın!

Son olarak 3 Ocak günü ÖTV düzenlemesi ile beraber zamlanan motorin fiyatı, 4 Ocak'ta 41 kuruş düşmüştü. Aktarılan son dakika detaylarına göre, motorine yarın tam bu kadar zam geliyor. İşte detaylar ve 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Tarihi yarımada tam turizm merkezi olacak Haberi

Tarihi yarımada tam turizm merkezi olacak

İstanbul'da tarihî yarımadada yaşayanlara kötü haber var. Büyükşehir Belediyesi, bölgeye ilişkin yeni bir karar aldı. Buna göre Sultanahmet, Ayasofya, Eminönü gibi merkezler turizme açılacak. Tarihî yarımadada yaşayan vatandaşların taşınması gündemde. Belediye kararı gizli tutuyor. İBB Meclis üyesi Esin Hacıalioğlu, konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, tarihi yarımadayı sadece Turizm faaliyetlerine açacak bir karar aldı. Sultanahmet, Ayasofya, Eminönü gibi bölgede korunan eski yerleşim yerleri turistik bir şehre dönüştürülecek. Plana göre yüzyıllardır eski İstanbul'un kalbi olan mahallelerde yaşayan vatandaşların taşınması da gündeme gelecek. Öte yandan Fatihlilerin tepkisinden çekinildiği için kararın İBB'nin sitesine konmadığı belirtiliyor. Fatih Belediyesi Meclis üyesi Fazıl Uğur Soylu, “Bölge halkının yararına olabilecek sınırlı sayıdaki pansiyonculuk faaliyeti genelleştirilerek tarihi yarımadanın bir rant aracı olması hedefleniyor. Bölgeye güçlü...