25 / 07 / 2024

Tarihi Zeynelzade kütüphanesi restorasyon çalışması

Tarihi Zeynelzade kütüphanesi restorasyon çalışması

Akhisar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan tarihi Zeynelzade Kütüphanesinde basın mensuplarıyla biraraya gelen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, altyapı eksiklerinin büyük kısmını tamamladıklarını restorasyon yapılan yerleri açıklandı...

Aile Bakanlığı daha önce tarihi vermişti... Aile Bakanlığı ödemesi alanlar için kötü haber

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemelerden faydalanan çok sayıda vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Vatandaşlarımıza kötü bir haber geldi..

İngiltere'de konut fiyatları tarihi seviyelere yaklaştı!

Online emlak portalı Rightmove tarafından açıklanan resmi verilere göre İngiltere'de konut fiyatları, aylık yüzde 1,1 ya da 4.207 pound artış göstererek 372.324 GBP'ye yükseldi ve tarihi seviyelere yaklaştı.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Gram altın tarihi rekorunu kırdı: 1.550 lirayı aştı!

Gram altın bugün yüzde 1,4 artışla tarihi rekorunu kırdı ve 1.550 lirayı aştı. Merkez Bankası faiz kararından sonra gram altın 100 TL'yi aştı.

Aile Destek Ödemelerinden kötü haber. Bu tarihte sona eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen aile destek ödemelerinden kötü haber geldi. Destek ödemeleri sona erecek. Peki tarihi ne zaman. Bu detayların hepsi haberimizde gizli.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Demirin tonu 15 bin 200 lira! Kütük ve hurda fiyatı ise rekor kırdı!

Geçen haftalarda demirin tonu Rusya Ukrayna Savaşı'nın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 liradan işlem gördü. Cuma günü ise demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı ve tonu 15 bin 200 lira oldu. Bugün demir fiyatları kaç lira oldu? Kütük ve hurda fiyatları değişti mi?

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Tarihi Zeynelzade kütüphanesi restorasyon çalışması Haberi

Tarihi Zeynelzade kütüphanesi restorasyon çalışması

Akhisar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan tarihi Zeynelzade Kütüphanesinde basın mensuplarıyla biraraya gelen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, altyapı eksiklerinin büyük kısmını tamamladıklarını belirterek, restorasyonu yapılan mekanların hangi amaçlar için kullanılacağı hakkında sunulacak önerilere açık olduğunu belirtti.Başkan Hızlı, "Bu alan ülkemizin ilk kütüphanelerinden birisidir. Önümüzdeki dönemde de tarihi dokularımızı canlandırmaya çalışacağız. Önümüzdeki toplantıda da kentsel dönüşüm ile ilgili basın mensupları ile bu konuyu konuşmak istiyorum"dedi. 


Ege...