13 / 05 / 2024

Tarım Meslek Lisesi arazisine cami mi yapılacak

Tarım Meslek Lisesi arazisine cami mi yapılacak

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü.

Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye genelinde 1800 personel alacak! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) 81 ilde toplam 1800 personel alacağını açıkladı. Peki TOB hangi meslek gruplarını işe alınacak? TOB başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! 81 ilde 1800 kişi alınacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye'nin 81 ilinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki, hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde 1800 personel alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye genelinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbeti TBMM'de!

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Silivri Tarım Lisesi açıldı!

Silivri'de hayata geçirilen Türkiye’de bir ilk olan Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi, 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılına merhaba dedi.

Tarım Lisesi öğrencilerine bir dönüm yer verilecek!

İlk tarım lisesinin açılışındaki programın ardından Mehmet Mert’in sorularını cevaplandıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “42 öğrencimiz var. Her gelen öğrenciye birer dönüm tapulu yer vereceğiz” dedi.

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Tarım Meslek Lisesi arazisine cami mi yapılacak Haberi

Tarım Meslek Lisesi arazisine cami mi yapılacak

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dün gerçekleştirilen komisyon görüşmelerinde Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü. 


Komisyon görüşmelerinde Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin yeniden okul alanı olarak kalmasına oybirliği ile karar verildi. İlgili gündem maddesi cuma günü yapılacak olan meclis toplantısına havale edildi. 


YER ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR

İdare Mahkemesi'nin verdiği karar ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, "Mahkeme bu alanın dini tesis yapılmasını uygun bulmadı. Yargı süreci tamamlandı. Ancak Cami yeri arayışımız devam ediyor. İnşallah Samsunumuza büyük bir cami kazandıracağız" diye konuştu. 


MAHKEME'YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İmar planı değişikliği hakkında söz alan CHP'li meclis üyesi Mustafa Tüfek ise,...