06 / 05 / 2024

Tarımsal destekleme ödemeleri

Tarımsal destekleme ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplamda 116 milyon 520 bin 334 Türk lirası tarımsal destek ödemelerinin yatacağı tarihle ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ‘’Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak?’’ sorusunu yanıtlamış oldu.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kapsamında, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını kaydetti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çay üreticilerine ilişkin destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesini açıkladı. Ödemeler bugün resmen yatıyor. İşte ayrıntılar...

Tarımsal destek ödemeleri nasıl sorgulanır? Mazot Gübre desteği Mart 2024 sorgulama ekranı e-Devlet!

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara peş peşe yatırılırken, pek çok kişi de tarımsal destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte çiftçi destek ödeme sorgulama ekranı e-Devlet...

Çiftçilere Mart müjdesi geldi! Herkes bekliyordu, paralar hesaplara tek tek yatırıldı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı açıklamada 399 milyon 724 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplara yatırıldığını açıkladı.  İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Çiftçiler dikkat: Bugün hesaplara tam 2,5 milyar TL yatıyor! Hemen kontrol edin!

Binlerce çiftçinin merakla beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Yumaklı, bugün hesaplara yatacak kalemleri tek tek açıkladı. 

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Tarımsal destekleme ödemeleri Haberi

Tarımsal destekleme ödemeleri

On binlerce çiftçinin beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çiftçi ve üreticilere nefes aldıran hububat, baklagil, dane mısır, verim kaybı desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği ve kırsal kalkınma desteğini içeren tarımsal kalkınma ödemeleri ile ilgili  Bakan Kirişçi müjdeyi verdi.

TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 116 milyon 520 bin 334 Türk liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu. 

Baklagiller, hububat ve dane mısır desteği kapsamında 63 milyon 146 bin 94 Türk lirası ödeneceği bilgisini paylaşan Bakan Kirişci, hayvan hastalıkları tazminatı desteği kapsamında 20 milyon 952 bin 504 Türk lirası, alan bazlı verim kaybı desteği kapsamında 22 milyon 47 bin 669 Türk lirası...