16 / 05 / 2024

Tariş Birlik

Tariş Birlik

Kahramanla r'daki 83 dönümlük arsasını TOKİ iştiraki Emlak Planlama Pazarlama'ya gelir paylaşımı modeli ile devretme kararı alan Tariş Birlik, borçlarından kurtulma yolunda büyük adım attı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Hiber Birlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiber Birlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice    Yaman tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Ankara'da günübirlik kiralık evler huzur kaçırıyor!

Ankara'da emlakçılar tarafından günübirlik olarak kiraya verilen daireler bölgede gerginlik yaratıyor. Kiraya verilen evlerin fuhuş için kullanılması çevre halkının huzurunu kaçırıyor. 

Ankara'da usulsüz kiralanan 16 günübirlik evin işletmecisine 206 bin 487 TL ceza!

Ankara'da polis ekipleri tarafından günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimde,16 işletme sahibine 206 bin 487 lira idari ceza verildi.

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Babacan, Hasan Babacan ve Selmahan Babacan ortaklığında kuruldu.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Tariş Birlik Haberi

Tariş Birlik


Yaklaşık 5 yıldır mali krizlerin üstesinden gelmek için çabalayan Tariş Pamuk Birliği'ni TOKİ projesi kurtardı. Kahramanlar'daki 83 dönümlük arsasını TOKİ iştiraki Emlak Planlama Pazarlama'ya (EPP) gelir paylaşımı modeli ile devretme kararı alan Tariş Pamuk Birliği, borçlarından kurtulma yolunda büyük adım attı. Yaptığı anlaşma ile banka borcundan kurtulup yeni bir gelir kaynağı elde etme fırsatı yakalayan Tariş Pamuk Birliği, 50 bine yakın üretici ortağını da rahatlatacak kararlar aldı. 


Girdi desteği verecek

Tariş Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman, TOKİ'den gelecek para ile Ramazan Bayramı öncesi üretici ortaklarına olan 2.5 milyon liraya yakın borcu ödeyeceklerini açıkladı. Yeni sezonda en az 50 bin ton pamuk alacaklarını, alım miktarını 100 bin tona kadar çıkarabileceklerini ifade eden Yaman, başta mazot, gübre ve ilaç olmak üzere...