06 / 05 / 2024

Tariş Yemta

Tariş Yemta

Tariş Yemta AŞ, yeni yem üretim tesislerini 7 milyon TL'lik yatırımla Bergama Yenikent'te hizmete açtı. Faruk Yaman, Yenikent Tesisleri'nin ardından Aydın'da da yem fabrikası kuracaklarını açıkladı.

Zeytinyağı alım fiyatı kilogram başına 295 TL oldu! Tariş'ten Zeytinyağında rekor alım fiyatı! 

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, zeytinyağı alım fiyatını rekor seviyede yükseltti. Zeytinyağı alım fiyatı kilogram başına 295 TL oldu. İşte ayrıntılar...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Zeytinyağında şok indirim! Tariş Sızma Zeytinyağı Carrefoursa’da sadece 87 lira! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinde Tariş 750 ml Sızma Zeytinyağı 124,50’den 87,90 TL’ye düşerken İran Hurması 300 gram 19,90 TL’den 17,90 TL’ye, İçim Doğal Kaymaksız Yoğurt 2 kg. 65,90 TL yerine 53,95 TL’ye satılmaya başladı. İşte 15 Mart indirimli ürünler listesi…

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı açıklandı! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı 81 TL olarak açıklandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 lira olarak satışa sunulacağını ifade etti.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Evora İzmir için ÇED süreci başladı!

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan Tariş Birlikleri’ne ait kamu arazileri, Emlak Konut GYO A.Ş’ye devredildikten sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca bölgenin imar planları düzenlendi. 

Kuşadası Tariş arazisi 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Kuşadası Tariş arazisi olarak da bilinen arazi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. 10 bin metrekarelik arazinin kamulaştırması 25 milyon TL'ye gerçekleşti.

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Tariş ve TCDD arazileri Haziran'da satışa çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in merkezindeki Tariş ve TCDD'ye ait dev arazileri satışa çıkaracağını belirtti. Dev arazinin imarını konut, turizm ve ticaret alanı olarak değiştirildi.

Tariş Yemta Haberi

Tariş Yemta


Yem sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Tariş Yemta AŞ, yeni yem üretim tesislerini 7 milyon TL'lik yatırımla Bergama Yenikent'te hizmete açtı. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Faruk Yaman, Yenikent Tesisleri'nin ardından Aydın'da da yem fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Tariş Yemta Yeniket Tesisleri'nin açılış törende konuşan Tariş Yemta Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Özbek, hayvancılık sektörüne en iyi hizmeti sunma felsefesi ile çalıştıklarını, verim düzeyi ve kaliteyi her zaman yukarı taşıyacaklarını söyledi. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman da, 16 bin 418 metrekare arazi üzerinde kurulu, saatte 30 ton işleme kapasitesine sahip, toplamda 11 bin 500 ton hammadde stok kapasitesi bulunan Tariş Yemta'nm Yenikent Tesisi ile sektöründeki lider konumunu daha da sağlamlaştıracağına inandığını söyledi. 

Yapımına Ocak 2013'te...