30 / 04 / 2024

Tarkan Akıllı antalya

Tarkan Akıllı antalya

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı, MHP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tarkan Akıllı kimdir? Tarkan Akıllı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tarkan Akıllı...

Akıllı şehircilik kapsamında Antalya ülkeye örnek oldu!

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı ‘31 Mart Manifestosu’ Antalya’nın bir çok alanda öncü kent oluğunu ortaya çıkardı. Akıllı Şehir, Kentsel Dönüşüm başlıklarında ilklere imza atıldı.

Kentsel dönüşüm süreci akıllı şehir projesiyle güçlenecek!

Akıllı Şehir Projesi MAtchUP'ın Valensiya ve Dresden ile birlikte 3 uygulayıcı şehrinden biri olan Antalya'da düzenlendi.

Antalya'da 'Akıllı Kent Uygulaması' protokolü imzalandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TÜRKSAT iş birliğinde gerçekleştirilecek ve Türkiye'de ilk kez Antalya'da hayata geçirilecek, "Akıllı Kent Uygulaması" ile ilgili protokol imzalandı.

Türk Telekom 2 yılda 30 ili daha akıllı kent yapacak!

Karaman ve Antalya’yı ‘akıllı kent’ uygulamalarıyla tanıştıran Türk Telekom Grubu’nun Kurumsal İş Birimi CEO’su Akarca “2 yıl içinde 30 ili daha ‘akıllı kent’ yapmak istiyoruz. Hedef 81 il” dedi.

Antalya'da Akıllı Kent uygulamasına geçilecek!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, dünyada Akıllı Kent uygulamasının Dubai, Londra ve Barcelona'nın ardından dördüncü kent olarak Antalya'da hayata geçirileceğini bildirdi.

Akıllı KenTT uygulaması Antalya'da başladı!

Türk Telekom'un, dijital dönüşümü kent yaşamına taşıdığı "Akıllı KenTT" uygulaması Antalya'da başladı.Türk Telekom ve Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen projenin tanıtımı Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Antalya akıllı kent oluyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Akıllı Kent’ projesini tanıtan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Akıllı kent projemizle teknolojide, turizmde, ulaştırmada, sağlıkta, güvenlikte, belediye hizmetlerinde yeni bir dönem başlıyor’ dedi.

Türk Telekom'un Akıllı KenTT projesi Antalya'da başladı!

Türk Telekom 'un, dijital dönüşümü kent yaşamına taşıdığı " Akıllı KenTT " uygulaması, Karaman 'dan sonra Antalya'da da başlatıldı.

Tarkan Akıllı kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı, MHP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tarkan Akıllı kimdir? Tarkan Akıllı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tarkan Akıllı...

Mardin'de 30 villalık akıllı ev projesi yapılacak!

Mardin'e hazırlanan 15 milyonluk proje kapsamında yapılacak akıllı evler, kendi elektriklerini üretebilecek. Memleketi Antalya'dan gelerek Diyarbakır'da emlak sektöründe çalışan Hatice Keleş hedef büyüttü.

Mardin'e 15 milyonluk akıllı ev projesi hazırlandı!

Memleketi Antalya'dan gelerek Diyarbakır'da emlak sektöründe çalışan Hatice Keleş hedef büyüttü. Çözüm süreci ile yönünü Mardin'e de çeviren Keleş, 15 milyonluk bir proje hazırladı. Proje kapsamında yapılacak akıllı evler, kendi elektriklerini üretebilece

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Tarkan Akıllı antalya Haberi

Tarkan Akıllı antalya

Tarkan Akıllı kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı MHP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Tarkan Akıllı, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1969 yılında Manavgat’ta doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Manavgat’ta tamamladım. 1986 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine girerek 1991 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum.


Özel sektör deneyimimden sonra 1992 yılında Ankara Keçiören Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde görev aldım. 


1994 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nün Yüksek Lisans programına katılarak Beton Yolların Tasarımı ve Türkiye’de Uygulanabilirliği konusu üzerine tez hazırlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi unvanını aldım. 1994-1999 yılları arasında Ilıca Belediyesinde İmar ve Fen işleri Müdürlüğü yaptım.


2004 ve 2009 yerel seçimlerinde partimizin ılıca belediye başkan adayı oldum. 2005-2009 yılları arasında MATSO Meclis Üyeliği yaptım. Partimizin Manavgat ilçe teşkilatında iki kez kurucu yönetim kurulu üyeliği...