27 / 04 / 2024

Tarkan Kulak adana imar sorunu

Tarkan Kulak adana imar sorunu

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Adana'da en karlı yatırım gayrimenkul!

Adana'da inşaat sektörünün dünya ölçeğinde büyüdüğünü ifade eden Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, diğer sektörlere göre gayrimenkulün en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlayacak!

Bugüne kadar birçok projeye imza atan Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor. Şirket Adana'nın yanı sıra İstanbul ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde yeni inşaatlar yapacak...

Şanlıurfa'da konut fiyatı yüzde 2 düştü!

Tarkan Kulak, GYODER açıkladığı raporda Türkiye'de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adanalı müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi.

Adana'da müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adana'da imarlı arsa sıkıntısı konut fiyatlarını artırıyor!

Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür" dedi.

Adana Kulak Kent projesinde 4 ayrı bina konsepti!

Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesi 4 ayrı tipteki bina tasarımıyla farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor.Proje toplam 696 konuttan oluşuyor.

Tarkan Kulak: İnşaat sektörü 200'den fazla sektörü besliyor!

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak,sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi.

Adana Kulak Kent Evleri!

Kulak İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adana Kulak Kent Evleri teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Kulak Kent projesinde yer alan daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Adana Kulak Kent Evleri nerede?

Adana Kulak Kent projesi toplam 18 blok halinde yükseliyor. 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yayılan Adana Kulak Kent Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Adana Kulak Kent Evleri iletişim bilgileri!

Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 15 dakika mesafede yer alan Adana Kulak Kent Evleri daire alanları 84 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adana Kulak Kent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tarkan Kulak adana imar sorunu Haberi

Tarkan Kulak adana imar sorunu

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.  Adana  merkezli köklü inşaat firması Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi.

  

"MÜTEAHHİTLER YENİ ARSA BEKLİYOR" 

Tarkan Kulak, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) açıkladığı raporda Türkiye'de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi. Tarkan Kulak, konut fiyatlarını arttıran en önemli girdinin arsa maliyetleri olduğunu kaydetti.

"İMARLI ALAN YOK DENECEK KADAR AZ" 

İnşaat sektöründe Türkiye genelinde bir duraklama görüldüğünü ancak Adana'da...