27 / 04 / 2024

Tarkan Sekülü özgeçmiş

Tarkan Sekülü özgeçmiş

Meslek yaşamına Deloitte firmasında yönetici denetçi olarak başlayan Tarkan Sekülü, GROHE Türkiye Finans Direktörü oldu. Peki Tarkan Sekülü kimdir? GROHE Türkiye'nin faaliyet alanları nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

EYT’te bir yıl ertelenecek mi? EYT’liler bu habere çok sinirlendi! TBMM verilen arayı uzattı! EYT'de hayaller suya düştü

EYT düzenlemesinin şubat ayı içerisinde yasalaşması bekleniyordu. Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi nedeniyle öncelikli gündeminde EYT yasası olan Meclis çalışmalarına ara verdi. Bunun üzerine 'EYT ne oldu, EYT son durum' gündemin en çok sorgulananları arasında yer aldı.

EYT 1 yıl ertelensin iddiası ortalığı karıştırdı! EYT ne zaman yasalaşacak? Yoksa 1 yıl ertelenecek mi?

Mart ayı ile birlikte devreye girmesi beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum kafaları karıştırıyor. Kahramanmaraş depremleri ile birlikte erteleneceği iddia edilen EYT'de son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu.

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış tam gaz devem ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler bankalara maaşlarını taşımaya başladı. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın şartları neler? Başka bir bankaya maaş taşımanın koşulları neler? Emekliler cayma hakkını nasıl kullanabilir mi?

Tapunun yarısı nasıl devredilir? Tapunun yarısı devredilir mi?

Tapu ikiye bölünebilir mi, Tapunun yarısı nasıl devredilir, Tapunun yarısı devredilir mi sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Tarkan Sekülü özgeçmiş Haberi

Tarkan Sekülü özgeçmiş

Tarkan Sekülü kimdir?

Tarkan Sekülü, TED Ankara Koleji ve Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun. Meslek yaşamına Deloitte firmasında yönetici denetçi olarak başlayan Tarkan Sekülü, GROHE Türkiye Finans Direktörü oldu. 


GROHE Türkiye’de Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Tarkan Sekülü, Deloitte firmasında görevini başarıyla yürüttükten sonra Telsim’de iç denetim yöneticisi olarak görev yaptı.


GROHE Türkiye’de 2013 Mart’tan itibaren Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Sekülü, şirket birleşmeleri ve satınalmaları konusunda çok geniş bir deneyime sahip olup  S.M.M.M ve Bağımsız Denetçi belgeleri bulunuyor.


GROHE Group

GROHE Group, Grohe Holding GmbH, Hemer; Grohe AG, Hemer; Joyou AG, Hamburg (1 Temmuz 2011 tarihinden bu yana tam olarak konsolide edilmiştir) ve yurtdışı pazarlardaki diğer iştiraklerden oluşmaktadır.


GROHE Group dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE, sıhhi tesisat ürün ve sistemlerinde global bir marka...