18 / 05 / 2024

tarkan Seyşeller

tarkan Seyşeller

Tarkan’ın, eşi Pınar Dilek ile gecikmeli balayı yaptığı otel, Seyşeller’in en lüksü... Megastar’ın 21 gün kaldığı villanın günlük ücreti ise 1.600 Euro

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı hızlandı!

Super Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Gökçiler, "Çin’den gelen taleplerden sonra beklenmedik ülkelerden de alıcılar gelmeye başladı. Doğu Afrika’da bulunan Seyşeller Cumhuriyeti, Cibuti, Tanzanya ve Eritre bu ülkelerin arasında yer alıyor" dedi.

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 21 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Memiş, Latif Karakuş ve Murat Çağlayan ortaklığında kuruldu.

AB vergi kara listesine 4 ülke daha ekledi!

Avrupa Birliği (AB), vergi alanında işbirliği yapmayan ülkeleri içeren kara listesine Birleşik Krallık'a bağlı Cayman Adaları ile Palau, Panama ve Seyşeller'i ekleme kararı aldı.

Tarkan'ın milyonluk arazisine 7'inci red!

Mega Star Tarkan Tevetoğlu'nun Bayrampaşa'daki arazisiyle ilgili 7. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelen imar dosyası reddedildi.

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu. 

tarkan Seyşeller Haberi

tarkan Seyşeller

Tarkan’ın, eşi Pınar Dilek ile gecikmeli balayı yaptığı otel, Seyşeller’in en lüksü... Megastar’ın 21 gün kaldığı villanın günlük ücreti ise 1.600 Euro


Dünyanın en çok ülkesine uçan ve son altı yıldır Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi seçilen Türk Hava Yolları (THY), dünyanın cennet köşelerinden Seyşeller'e de uçmaya başladı. İlk uçuşu gerçekleştiren THY'nin yolcuları arasında ben de vardım. Haftada üç gün karşılıklı yapılacak uçuşlarla Seyşeller'e gitmek artık çok kolay; bence şimdiden Seyşeller'i tatil programınıza alın. Epey bir dostumu kızdırsam da; hafta içinde İstanbul'da onlar soğuktan donarken, ben Seyşeller'de denize girmenin keyfini çıkardım.


MEĞER TARKAN İLE EŞİ BİZDEN ÖNCE DAVRANMIŞ!

Seyahatimizin ikinci günü, konakladığımız Kempinski Seyşeller'den öğle yemeği için Four Seasons'a gittik. Orada daha önceden tanıdığım bir Türk çalışana rastladım. Sohbet ederken Tarkan'ın, eşi...