04 / 05 / 2024

Tarkan Şirince çiftlik

Tarkan Şirince çiftlik

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Tarkan Almanya'dan 3 milyon TL'ye villa aldı!

Megastar Tarkan 2004'te 1.5 milyon TL'ye aldığı Beykoz Öğümce Köyü'ndeki çiftlik evini 3 milyon TL'ye sattı. Hemen ardından Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL'ye lüks villa satın aldı.

Tarkan Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı!

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

Şirince St. John Kilisesi restore edilecek!

Selçuk ilçesine bağlı, turistlerin uğrak yeri Şirince Mahallesindeki St. John Kilisesinin restorasyonuyla ilgili 24 Şubat'ta ihaleye çıkılacağı bildirildi. St. John Kilisesi'nin restorasyonuna önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bayraklı'da küçük Şirince kurulacak!

Bayraklı'nın zemin yapısı, kentsel dönüşüm ve imara yönelik çalışmalara dair değerlendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, imara açılan Doğançay Mahallesi'nde yeni bir 'Şirince modeli' oluşturacaklarını söyledi.

Tarkan Köln'den ev aldı!

Polonezköy'de bir çiftlikte yaşayan Tarkan, artık hayatının bir kısmını Almanya'da geçiriyor. Tarkan , zaman zaman Almanya'da Köln şehri sınırlarındaki doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında aldığı eve gidip orada kalıyor.

Tarkan Almanya'da ev aldı!

Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Tarkan, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor. İddia, yazar Pakize Suda'ya ait...

Tarkan Şirince'den çiftlik aldı!

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Nemrut Dağı Amfiyatrosu'nu Tarkan'ın açması isteniyor!

EMITT Fuarı'na katılan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, doğaya karşı duyarlılığıyla bilinen Tarkan’la Nemrut Dağı’na inşa edilen amfitiyatronun açılışını yapmak istediklerini söyledi...

Ordu'da 2 milyon 342 bin TL'ye satılık çiftlik!

Ordu İli Fatsa İlçesi'nde yer alan 22.143,92 metrekare yüzölçümüne sahip olan çiftlik Fatsa İcra Dairesi tarafından 2 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor.

Tarkan annesine bir ev daha satın aldı!

Megastar Tarkan kazandığını annesine harcıyor. Ünlü yıldız, annesi Neşe Tevetoğlu'nu emlak zengini yaptı. Jestleri bitmiyor. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi.

Tarkan kazandığı parayla annesine gayrimenkul alıyor!

Tarkan kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Annesine Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi. Neşe Hanım'a Tarabya'dan bi daire, Antalya-Lara'da bahçeli villa hediye etti.

Tarkan annesini emlak zengini yaptı!

Tarkan annesi Neşe Tevetoğlu'nun emlak zengini yaptı. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi. 3 ay önce ailesine bir jest daha yaptı.

İzmir Güzelbahçe'de 3 milyon TL'ye satılık çiftlik!

İzmir İli Güzelbahçe İlçesi'nde yer alan 6.195 metrekare yüzölçümüne sahip olan çiftlik İzmir 8. Satış Memurluğu tarafından 3 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

Tarkan Şirince çiftlik Haberi

Tarkan Şirince çiftlik


İstanbul’da biri Tarabya’da biri de Polonezköy’de olmak üzere iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Sanatçının tercihi ise çok sevdiği ve geçmişte de taşınacağı iddia edilen Şirince Köyü oldu. Sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seven Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.Almanya’da Berlin’de, Türkiye’de Şirince’de kalan Megastar, İstanbul’a ise artık sadece işlerini takip etmek için geliyor. Ünlü sanatçı, Amerika’dan ve Almanya’dan gelen dostlarını Şirince’de ağırlayıp yeni evinde partiler...