29 / 04 / 2024

Tarkan stüdyosu

Tarkan stüdyosu

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi kuruldu!

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi Başakşehir'de Emre Ceviz tarafından kuruldu.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

İş yeri tahliye davası hangi durumlarda açılır?

Kiracınız yoga ya da pilates stüdyosu... Gelen giden yüzünden gürültü var. Peki iş yerini tahliye davası açtırmak mümkün mü?

Ai Weiwei’nin Pekin'deki stüdyosu yıkıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’ni 2015 yılında terk eden sanatçı Ai Weiwei'nin Pekin'de bulunan stüdyosu yıkıldı.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

İstanbul Midwood Film Stüdyosu'nun temeli bugün atılacak!

Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları temin edecek olan, gelişen Türk dizi ve film sektörüne de destek vermeyi amaçlayan, büyük bir dünya projesi, Büyükçekmece’de hayata geçiyor.

Tarkan stüdyosu Haberi

Tarkan stüdyosu

Uzun zamandır Almanya'da olan Tarkan, kızı ve eşi ile yıl sonuna kadar Almanya'dan dönmeme kararı aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü sanatçı ayrıa Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Bu zamanlarını boş geçirmek istemeyen Tarkan, yeni albümü için çalışmalarını...