30 / 04 / 2024

Tarkan tarabya ev

Tarkan tarabya ev

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Almanya'dan bugün dönecek olan sanatçı tadilatı yeni biten evine yerleşecek.

Tarkan villasının yatak odasına parmak izi girişi yaptırdı!

Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, Beykoz-Acarkent'teki villalarının yatak odasma şifreli bir giriş sistemi yaptırmıştı. Buna göre; çift tuşlu bir şifre ve parmak izlerini kullanarak odalarına girebiliyor. Aynı sistemi Tarkan'da kendi evine yaptırdı..

Tarabya'da 25 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Tarabya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya'da bulunan kargir ev satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon 23 bin 111 TL olarak belirlendi. 

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Tarkan kızı Lidya için ev aldı!

Kısa süre önce baba olan ünlü ve yakışıklı şarkıcı Tarkan, kızı Lidya için şimdiden yatırım yapmaya başladı.

Tarkan kızı için Tarabya'daki villasını yeniliyor!

Baba olmaya hazırlanan Tarkan, villasını yeniliyor. Bir iç mimar ile anlaşan Megastar Tarkan, villasındaki eşyayı depoya kaldırıp bebek odası için kolları sıvadı...

Tarabya'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi'nde yer alan altında garajı olan ev vasıflı gayrimenkul 9 milyon 189 bin 453 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tarabya Therra Park'ta 1,5 milyon dolara!

Tarabya Therra Park'ta 1,5 milyon dolara ev sahibi olabilirsiniz. Teslimlerin 4 ay önce başladığı proje İstanbul’un en güzel köşelerinden birinde yemyeşil koruların içinde yer alıyor. 

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları!

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor. Tarabya Life projesi 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Kıvanç Tatlıtuğ Tarabya'da müstakil ve bahçeli bir ev arıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besliyor. Tatlıtuğ, hayvanlarının daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor.

Tarabya Life ev fiyatları 2017!

Tarabya Life ev fiyatları 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor. Tarabya Life projesinde vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Tarkan tarabya ev Haberi

Tarkan tarabya ev

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Her 10 yılda yapılması gereken boyama işlemleri uzadı. Kalan 4 konserini terör nedeniyle erteleyen Tarkan araya Kurban Bayramı tatili de girince Almanya Berlin'e gitti. Bugün yurda dönecek. Tadilatı yeni biten evine...