03 / 05 / 2024

Tarkan tarabya villa parmak izi

Tarkan tarabya villa parmak izi

Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, Beykoz-Acarkent'teki villalarının yatak odasma şifreli bir giriş sistemi yaptırmıştı. Buna göre; çift tuşlu bir şifre ve parmak izlerini kullanarak odalarına girebiliyor. Aynı sistemi Tarkan'da kendi evine yaptırdı..

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Tarabya'da icradan 19 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi'nde bulunan villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Tarabya'da 10.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, Kasımpatı Köyü, 960 ada 78 parsel yer alan 4+2 villayı 10 milyon 301 bin 679 TL'ye icradan satıyor.. 

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Tarkan kızı için Tarabya'daki villasını yeniliyor!

Baba olmaya hazırlanan Tarkan, villasını yeniliyor. Bir iç mimar ile anlaşan Megastar Tarkan, villasındaki eşyayı depoya kaldırıp bebek odası için kolları sıvadı...

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Tarkan Almanya'ya taşınıyor!

Geçtiğimiz yıl Köln yakınlarında  3 milyon TL'ye lüks villa alan Tarkan Almanya'ya taşınıyor. Megastar oturma izni için Alman Başkonsolosluğu'na başvuru yaptı.

Sarıyer'de 10 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı villa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi'nde yer alan 4 katlı villa 10 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tarkan tatil için 23 bin TL'ye 1 haftalık villa kiraladı!

Tarkan tatil için kesenin ağzını açtı. Tarkan'ın cebinden 8 odalı ve 5 banyolu malikaneyi 1 hafta kiralama karşılığında da 5 bin 600 euro (yaklaşık 23 bin TL) çıktı.

Ajda Pekkan Tarabya'daki villa davasında ifade verdi!

Sarıyer Tarabya’da bulunan eski villasında yasaya aykırı tadilat yapmak suçlamasıyla hakkında dava açılan Ajda Pekkan, mahkemenin çıkardığı zorla getirme kararı sonrası duruşmaya gelerek ifade verdi.

Tarkan, Seyşeller'de günlük 1.600 euroya villa kiraladı!

Tarkan’ın, eşi Pınar Dilek ile gecikmeli balayı yaptığı otel, Seyşeller’in en lüksü... Megastar’ın 21 gün kaldığı villanın günlük ücreti ise 1.600 Euro

Tarkan Almanya'dan 3 milyon TL'ye villa aldı!

Megastar Tarkan 2004'te 1.5 milyon TL'ye aldığı Beykoz Öğümce Köyü'ndeki çiftlik evini 3 milyon TL'ye sattı. Hemen ardından Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL'ye lüks villa satın aldı.

Ajda Pekkan'a Tarabya'daki villa davasında 5 yıl hapis istemi!

Süperstar Ajda Pekkan'ın, Edip ve Güli Şakru çiftine sattığı Tarabya'daki villa ile ilgili projeye aykırı malzemeler kullanıldığı gerekçesiyle açılan davada Pekkan'a verilen takipsizlik cezası kaldırıldı

Tarkan tarabya villa parmak izi Haberi

Tarkan tarabya villa parmak izi

Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, Beykoz-Acarkent'teki villalarının yatak odasma şifreli bir giriş sistemi yaptırmıştı. Buna göre; çift tuşlu bir şifre ve parmak izlerini kullanarak odalarına girebiliyor. 

Şimdi aynı yöntemi Tarkan tercih etti. Pop yıldızının Tarabya'daki villasının yatak odasma şifreli tuş ve parmak iziyle giriliyor. 


'Gözüm arkada kalmıyor'


Tarkan bunu neden yaptırdığını soran bir arkadaşına şu yanıtı verdi: "Yılın yarısını yurt < dışında geçiriyorum. Yaptığım & şarkıları, anıları, özel eşyalarımı 1 odama kitleyip gidiyorum. Gözüm arkada kalmıyor." Kenan İmirzalıoğlu ile Ajda Pekkan da güvenlik için yatak odalarının kapışma bu sistemi yaptırmıştı.


Posta...