29 / 07 / 2024

tarkanın annesi hediye ev

tarkanın annesi hediye ev

Megastar Tarkan kazandığını annesine harcıyor. Ünlü yıldız, annesi Neşe Tevetoğlu'nu emlak zengini yaptı. Jestleri bitmiyor. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi.

Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan'a kaçak yapı cezası! 

Çiçeği burnunda teknik direktör Arda Turan'ın büyüdüğü Bayrampaşa'daki baba evinde kaçak yapılaşmaya gidildiğinin ortaya çıkmasının ardından anne Yüksel Turan'a dava açılmıştı. 5 yıl hapsi istenen Yüksel Turan'ın 10 ay hapse mahkum edilmesine karar verildi.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

HSBC resmen duyurdu! Bu tarihe kadar kartınıza hediye para yatacak!

Her banka, müşterilerinin yaptığı harcamalardan kazançlı çıkması için ve aynı zamanda, yeni müşteri kazanmak için birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. HSBC de bu doğrultuda hazırladığı kampanya sürecinde hesaplara 250 TL yatıracağını paylaştı.

Babalar gününe özel indirim! Atasay'da yüzde 30'a varan dev fırsat! Aradığın hediye burada! 

Atasay'da babalar gününe özel yüzde 30'a varan dev indirim fırsatı devam ediyor. Babalar günü için hediye arayanlar, aradığınız hediye burada. İşte Atasay babalar gününe özel fiyat listesi 15 Haziran 2023!

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Anneler Günü’nde en çok Airfryer hediye edildi!  Anneler Günü’nün yıldızı; Airfryer

Anneler Günü'nün yıldızı Airfryer oldu. Bu Anneler Günü'nde hediye olarak en çok Airfryer tercih edildi. İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Elektrik, su, doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Kuveyt Türk’le faturalarınız bedavaya geliyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini ifade etti.

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Flaş bir açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Vatandaşların belirlenen hediye tutarından faydalanması için yapması gerekenler anlatıldı.

Yetişen alıyor bu fırsat kaçmaz! Bosch'tan seçili ürün alana elektrikli süpürge hediye! 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch seçili beyaz eşyalar, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri Ocak ayına özel avantajlı fiyatlar, ödeme seçenekleri ve cazip kampanya fırsatlarıyla müşterilerin  yüzünü güldürüyor. Seçili ürünleri alanların sepetine hediye ürünler ekleniyor.

Markete gitmeden mutlaka bakın! Akbank hediye ediyor!

Akbank yeni kampanyasını duyurdu. Banka Akbank Kart ile market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde yapacağınız alışverişlerinizde chip-para kazanma fırsatı sunuyor. İşte detaylar…

tarkanın annesi hediye ev Haberi

tarkanın annesi hediye ev

Megastar Tarkan kazandığını annesine harcıyor. Ünlü yıldız, annesi Neşe Tevetoğlu'nu emlak zengini yaptı. 

Jestleri bitmiyor. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi. 

Neşe Hanım'a Tarabya'dan bi daire, Antalya-Lara'da bahçeli villa hediye etti. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıkları için 3 ay önce ailesine bir jest daha yaptı. 

Köln'de villa alıp tapuyu annesine verdi. 


Yurt...