06 / 05 / 2024

tarlabaşı bulvarı cumhuriyet caddesi

tarlabaşı bulvarı cumhuriyet caddesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim yayalaştırma projesi kapsamında sürdürdüğü trafiği yeraltına alma çalışmaları tamamlandı. Taksim Meydanı’nda trafik Cuma sabahı saat 09.00’dan itibaren yerin altından akacak...

Taksim 360'ta 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor!

Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yer alan Taksim 360'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede, 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor

Taksim 360 Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Keçiören Bulvarı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak yeni Keçiören Bulvarı (Yavuz Sultan Selim Bulvarı) yapımında son aşamaya geldi. Bulvar'ın29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda trafiğe açılması hedefleniyor.

Belediye Tarlabaşı'nı dönüştürecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Murat Sabuncu bugünkü köşe yazısında Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki yaşamı ve toplumsal sorunları anlattı. Sabuncu, belediyenin bölgeyi dönüştüreceğini söyledi.

Beyoğlu'ndaki hasarlı bina tamamen yıkıldı!

İBB ve Beyoğlu Belediyesi ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı Zambak ve Kurabiye sokaklarındaki tadilat yapılan boş binaların yıkımı için bölgeye geldi. Ekiplerin uyarısıyla bu binaların yanındaki çökme tehlikesi bulunan binalar tahliye edildi.

Batman Turgut Özal Bulvarı Vizyon Projesi'ne ne zaman başlanacak?

Yapımı yarıda kalan Turgut Özal Bulvarı ‘Vizyon’ projesine kaldığı yerden devam ediyor. Dörtyol kavşağından Cumhuriyet meydanına kadar sürecek Vizyon projesine 2016’ın ilk aylarında start verilecek.

Kilis Belediyesi Cumhuriyet Caddesi’ni yeniledi!

Kilis Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesi’nden başlayarak Adnan Menderes Bulvarı’na kadar olan bölüm Kilis’te ilk defa yapılan ’aşınma tabaka asfalt ile kaplanıyor.

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Taksim Şubesi, Onur Vatansever Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Beyoğlu, Tarlabaşı Bulvarı'nda açıldı.

Kocaeli Büyükşehir’den Körfez’e yeni bulvar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelindeki yolları modern hale getirmek amacıyla, Körfez ilçesinde bulunan Cumhuriyet caddesinde yeni bulvar yapılacak. Bulvarın uzunluğu yaklaşık 600 metre olacak.

İzmir Cumhuriyet Bulvarı'nda oteller artıyor!

Gaziemir'de hizmete girecek yeni fuar alanı ve artan etkinliklerle otel sayısı giderek artıyor. İzmir'e kısa süreli gelenlerin en çok tercih ettiği şehir otelleri özellikle Cumhuriyet Bulvarı'nda arttı.

Beyoğlu'nda trafo arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı!

Kesinti nedeniyle, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında çalışan esnaf zor durumda kalırken, bazı işyeri sahipleri de kepenklerini erkenden kapattı. Havanın kararmasıyla birlikte, İstiklal Caddesi'nin ara sokakları, Tophane ve Tarlabaşı Bulvarı karanlıkta

Tarlabaşı 360 Beyoğlu adres!

Tarlabaşı 360 Beyoğlu adres kapsamında satış ofisi Tarlabaşı Bulvarı No.59 Beyoğlu - İstanbul Sakızağacı Taksi Durağı yanında yer alıyor. Projenin 2017 yılın içerisinde teslim edilmesi planlanıyor

Beyoğlu'nda 3 katlı ahşap binada yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Tarlabaşı Bulvarı Demirbaş Sokak'ta bulunan 3 katlı ahşap binada bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Kısa sürede 3 katı da saran alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi...

tarlabaşı bulvarı cumhuriyet caddesi Haberi

tarlabaşı bulvarı cumhuriyet caddesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim yayalaştırma projesi kapsamında sürdürdüğü trafiği yeraltına alma çalışmaları tamamlandı. Tarlabaşı Bulvarı – Cumhuriyet Caddesi araç trafiği yer altına alınarak bu bölge yayalaştırıldı,  Oteller Bölgesi ile İstiklal caddesine erişimi kesintisiz olarak sağlandı.


Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nün  yaptığı çalışmalarla birbirinden bağımsız olan anıt çevresi, metro giriş çıkışı ve gezi parkı proje kapsamında birleştirilerek toplamda 98.000 m2’lik yayalaştırılmış alan halkın hizmetine alındı.


Altgeçit Tarlabaşı – Harbiye yönünde 450 mt’si kapalı toplam 750 mt, Harbiye-Tarlabaşı yönünde 300 mt’si  kapalı toplam 450 mt dir. Gidiş-geliş 2 şerit olan altgeçitte ayrıca 100 mt boyunda 2 şerit otobüs cebi bulunuluyor. Yaklaşık 4500 m2 otobüs durak alanı bulunan altgeçitten meydan ve metroya yaya erişimi merpen haricinde, yürüyen merpen ve engelli erişimine de uygun asansör ile sağlanıyor.


 Altgeçitte...