20 / 05 / 2024

tarlabaşı yemyeşil

tarlabaşı yemyeşil

Siemens ev aletleri, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek dünyanın farklı bölgelerinde uygulanmaya başlanan dikey bahçe uygulamasını Tarlabaşı bölgesinde 8 farklı bitki türü ile kurdu

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. Projede konut teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor.

Kanada’da ev almak kolay mı?

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son yılların gözdesi yaptı. Peki Kanada’da ev almak kolay mı? Kanada’ya yerleşmeden nelere dikkat edilmeli?

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Kanal İstanbul'un çevre düzeni planı değişti!

Kanal İstanbul'un 2011 yılında hazırlanan tanıtımındaki ilk çevre düzeni planı değişti. Bugünkü tanıtım filminde bölgede gökdelenler bulunmuyor, adeta yemyeşil bir kasaba görülüyor.

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Karayipler'deki 'Milyonerler Adası' popüler oldu!

Karayip Denizi'ndeki Saint-Barthelemy Adası, yemyeşil doğası ve tropikal yapısıyla popüler olmayı başardı. Adayı, 2009 yılında dünyanın sayılı zenginlerinden biri aldı.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

tarlabaşı yemyeşil Haberi

tarlabaşı yemyeşil




Bugünlerde yolu İstanbul Tarlabaşı bölgesine düşenler yemyeşil, canlı bir duvarla karşı karşıya gelip şaşırıyor. Türkiye’nin ilk dikey bahçesi Siemens Ev Aletleri tarafından İstanbul’un Tarlabaşı bölgesinde kuruldu. Tarihi bir binanın cephesinde 90 metrekarelik bir alanla oluşturulan dikey bahçede, topraklarından arındırılarak tek tek yerleştirilen 4 bin bitki yaşıyor. Werner von Siemens’in ‘İnsanlığa hizmet adına gelişim için çalışmak’ mottosu ile çevrenin ve doğal kaynakların korunması için çalışmaya devam ettiklerini belirten Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya, bu yeni uygulama hakkında şunları söyledi: 


Markamızın kurucusu Werner von Siemens’in sunduğu vizyon doğrultusunda sadece ileri teknoloji kullanarak geliştirdiğimiz ürünlerimizle değil, aynı zamanda ürettiğimiz her şeyin içinde doğayı ve dünyanın geleceğini gözeten bir fikir olmasına özen gösteriyoruz. Doğa için doğal fikirlerle, büyük tasarruflar sağlayan Siemens Ev...