22 / 05 / 2024

tarsus belediyesi kent oteli

tarsus belediyesi kent oteli

Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yaptırılarak, Kent Oteline dönüştürülen eski belediye binasının açılışı yarın saat 16.00’da Antik Roma yolu önünde yapılacak. Kent Oteli Şehit Mustafa Mahallesi’nde yer alıyor...

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB Kent Lokantası menü fiyatları kaç TL?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası’nı açtı. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

İstanbul Kent Konseyi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi'ni hayat geçirdi. Konseyin ilk başkanı Mimar Tülin Hadi oldu. Konseyin açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı...

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

tarsus belediyesi kent oteli Haberi

tarsus belediyesi kent oteli


Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yaptırılarak, Kent Oteline dönüştürülen eski belediye binasının açılışı yarın saat 16.00’da Antik Roma yolu önünde yapılacak. Şehit Mustafa Mahallesi’nde bulunan eski belediye binasını otel olarak restore ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, ilçenin konaklama problemine katkı sağlayacaklarını söyledi.


İlçedeki konaklama sıkıntısını çözme adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Can, eski belediye binasının Kent Oteli olarak hizmet vermesiyle konaklama ihtiyacını bir nebze de gidereceklerini belirtti.


Başkan Can, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile yaptığımız görüşmede yarın Büyükşehir Belediyemizin Tarsus’a yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerle ilgili toplu bir açılış gerçekleştireceğiz. Bu açılışlar kapsamında Kent Otel’inin açılışını da yapacağız.


Kent oteli toplam 5 bin 909 m2 kullanılabilir kat alanına sahiptir.


Otel 11 suit oda, 17 tek, 32 adet çift kişilik...