03 / 05 / 2024

tarsus belediyesi mükemmellik ödülü

tarsus belediyesi mükemmellik ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde, başvuran işletmeler arasından Tarsus Belediyesi Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü kazandı...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Tuzla Belediyesi mülkiyetindeki 3 arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğunu kullanan AKP, büyükşehirin mülkiyetinde bulunan arazileri ‘yeşil alan’a dönüştürürken kendisine ait kamu arazilerini de satışa çıkarıyor. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli 2 Şubat'ta atılacak!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli 2 Şubat'ta atılacak.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

tarsus belediyesi mükemmellik ödülü Haberi

tarsus belediyesi mükemmellik ödülü


Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde, başvuran işletmeler arasından Aras Kargo Genel Müdürlüğü ve Method Research Company, Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü, Tarsus Belediyesi Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü, Sakarya Üniversitesi ise Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’nü kazandı.


Türkiye Mükemmellik Ödülü, toplam kalite uygulamalarında kuruluşlara sadece referans değil, ulusal, bölgesel ve global pazarlarda da rakiplerine oranla farklılaşma yaratacak temel noktaları öne çıkarmada en önemli yol göstericidir. Küreselleşen dünyada rekabetin en temel unsur olduğu düşüncesinden hareketle, Türkiye Mükemmellik Ödülleri kuruluşlara farklılaşmada öncelik kazandıran etkendir.


Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün, yönetim kalitesi alanında Türkiye’nin en büyük ve itibarlı kalite etkinliği olduğunu belirten Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı; Prof. Dr. Mehmet Durman “Ulusal Kalite Ödülleri’nin en önemli özelliklerinden birisi ödül sürecinin...