10 / 05 / 2024

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü nerede

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü nerede

Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü, üretim atölyeleriyle bir fabrikaya benziyor. 

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 18 ila 72 aylık çocuk sahibi olan kadın tutuklu ve hükümlülerin apart daire şeklinde tasarlanan cezaevlerinde kalmaları amaçlanıyor.

Hükümlü ve tutuklular Edirne'deki tarihi yapıları restore ediyor!

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki tutuklu ve hükümlüler, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki (Mahmudiye Kışlası) kuleli giriş kapısını restore etti

İşyurtları Kurumu mimari eserleri ihya edecek! 

Pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Adalet Bakanlığı Cezaevleri İşyurtları Kurumu, mimari eserleri ihya etmeye hazırlanıyor. Kurum, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olarak kullanılan kışlanın içerisindeki talim avlusu girişini ve Piyade Kışla-ı Hümayun Camii’ni restore edecek. 

Mersin'de eğitim kampüsü gibi cezaevi yapıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü, üretim atölyeleriyle bir fabrikaya benziyor. 

Sungurlu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun inşaatı sürüyor!

Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Çiftlik Köyünde yapımına başlanılan bin 200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu için devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

Bakırköy'de 103 hektarlık alanın imar planı askıda!

Bakırköy'de Sinan Erdem Spor Salonu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Lepra Deri Zührevi Hastalıkları Hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gibi önemli kurumları kapsayan imar planı askıya çıkarıldı...

Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi Mayıs'a kaldı!

Samsun'da 2012'de ihalesi yapılan ve Ocak 2016'da Adalet Bakanlığı’na teslim edilmesi planlanan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın yüklenici firması, teslimi Mayıs 2016 tarihine erteledi.

Samsun İlkadım'daki yeni cezaevinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Samsun’un İlkadım ilçesi Çatkaya Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni Adalet Bakanlığı Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığı ve yakın zaman içinde teslim edileceği öğrenildi.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Ankara Haymana'ya açık cezaevi yapılacak!

2013 yılında, 7 koğuş ve 2 disiplin hücresi bulunan 54 kişi kapasiteli ve içinde 36 tutuklu bulunan Haymana B tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı tarafından resmen kapanmıştı.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı.

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü nerede Haberi

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü nerede

111 milyon TL bedelle inşa edilen Mersin Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde hüküm giymiş kişilerin topluma daha iyi şekilde dönmeleri için  eğitim ve konferans salonu, çok sayıda spor alanı yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre fabrika görünümlü atölyelerde de birçok alanda mesleki eğitimler veriliyor. Haziran ayında faaliyete başlayan kampüs 152 bin 357 metrekarelik alana kuruldu.

Adalet Bakanlığınca Tarsus ilçesine 17 kilometre uzaklıkta olan Mersin Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü bünyesinde "Açık Ceza İnfaz Kurumu, üç "T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu", bir "Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu", bir "Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu"  barındırıyor. 

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü, yaklaşık 5 bin hükümlüyü barındırabilecek kapasitede inşa edildi. Kampüsün içerisinde 2'si açık 3 basketbol salonu ile biri kapalı 2 futbol...