04 / 05 / 2024

Tarsus Devlet Üniversitesi

Tarsus Devlet Üniversitesi

MERSİN Tarsus'ta Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi. Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Prim borcu olanları ilgilendiriyor! Resmen açıklandı! GSS'den o tarihe kadar yararlanılabileceksiniz!

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borçları olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki hizmetlerinden yararlanmaya devam edecek. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Devlet kurumları, MEB, Jandarma, Adli Tıp, SGK, YÖK ve Milli Savunma Üniversitesi personel, memur alımı başladı! 

Devlet kurumlarına, KPSS 2023/2 merkezi atama tercih süreci, 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacağı açıklandı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim almış adaylar arasından tercihler yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

KPSS'den bu notu alanlara müjde! Beyazyaka çalışmak isteyenlere iş fırsatı!

KPSS’den bu puanı alan kişiler beyazyaka olarak işe başlayabilir. Devlet üniversitesi pek çok kadroda düşük KPSS puanı ile alım yapacağını duyurdu.

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın taşınma kararına öğrencilerden tepki!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Kadıköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait binadan Göztepe’ye taşınma kararının alınmasına öğrencilerden tepki geldi.

GSS ve Bağ-Kur prim borçluları dikkat! 31 Aralık son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini bildirdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Boğaziçi Üniversitesi'ne Avrupa Kültürel Miras Ödülü!

Boğaziçi Üniversitesi Tarsus-Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi, Avrupa Kültürel Miras Ödüllleri kapsamında "Koruma Dalı"nda ödüllendirildi.

Tarsus Devlet Üniversitesi Haberi

Tarsus Devlet Üniversitesi

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde, Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi.


Kaymakam Bekir Atmaca başkanlığında, Tarsus Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Şevket Can, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ve Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya katıldı. Gerekli olan hazırlık çalışmalarının başlatılması ve izlenecek olan yol haritasının belirlenmesi üzerine yapılan toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Seda Sağlam, İmar Müdürü Anıl Yarpuz ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı tarafından, kurulacak olan Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, Tarsus'un yıllardır özlemini çektiği üniversitenin kurulması için ilçede bulunan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte, sorumluluk duygusu ile hızlı bir şekilde hareket edilerek çalışmaların sürdürüleceği...