16 / 05 / 2024

tarsus diş hastanesi

tarsus diş hastanesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, ayrıca, ağız sağlığı için 10 milyon diş macunu ve fırçası dağıtımı başlatacaklarını söyledi...

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Tarsus Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hızlandı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Sağlık Bakanı Koca, Tarsus Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret edip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tarsus Yeni Devlet Hastanesi bu yıl tamamlanacak!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan Tarsus Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 600 yataklı hastanin birkaç ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

tarsus diş hastanesi Haberi

tarsus diş hastanesi


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "11 yıllık iktidar dönemimizde bütün güç odaklarına, nereden gelirse gelsin, ister içeriden ister dışarıdan, ister ABD'den ister AB'den, ister Almanya'dan ister Fransa'dan, ister İsrail'den isterse de okyanus ötesinden, nereden gelirse gelsin hiçbir güç odağına bu milletin hak ve hukukunu teslim etmedik ve etmeyeceğiz" dedi.


Bakan Müezzinoğlu, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti kurulduğu dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "partinin milletin olduğunu, partiyi belirli güç odaklarına güvenerek kurmadıklarını ve Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını" söylediğini hatırlattı.


İktidar dönemlerini anlatan Müezzinoğlu, "11 yıllık iktidar dönemimizde bütün güç odaklarına, nereden gelirse gelsin, ister içeriden ister dışarıdan, ister ABD'den ister AB'den, ister Almanya'dan ister Fransa'dan, ister İsrail'den isterse de okyanus ötesinden, nereden gelirse gelsin...