04 / 05 / 2024

Taş Devri Evi satışa çıkarıldı

Taş Devri Evi satışa çıkarıldı

ABD'nin Arizona Çölü'nde 35 bin metrekarelik arazi üzerinde bulunan ve Taş Devri Evi olarak ünlenen ev 4.2 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Sinop'ta 40 adet afet evi yıkıldı!

Sinop'ta 35 sene önce heyelan sonrasında vatandaşların yaşaması için inşa edilen 40 adet afet evi yaşanan sel felaketinden sonra yıkıldı.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Simge Sağın kirada oturduğu evi satın aldı!

Şarkıcı Simge Sağın, 2019 yılında kiracı olarak taşındığı evi 1,5 milyon TL ödeyerek satın aldı. Güzel şarkıcının arkadaşlarını ağırlayıp parti verme hayali ise corona virüs sebebiyle suya düştü.

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Ev için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor...

Kablosuz Taş Devri tiyatro oyunu: Gayrimenkul sektöründe bir ilk!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Türkiye'de ilk  defa gayrimenkul sektörünü Kablosuz Taş Devri tiyatro oyunu ile tiyatro sahnesine taşıdı...

Çağatay Ulusoy Los Angeles'ta ev kiraladı!

Netfilix'in ilk Türk yapımı "Hakan Muhafız"ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Los Angeles’a gidecek. Ulusoy, Los Angeles'ta kalacağı evi şimdiden kiraladı.

Taşdevri Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdevri Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Selami Şahin'in Beşiktaş'taki evi kentsel dönüşüme girdi!

Selami Şahin'in Beşiktaş'ta bulunan evi kentsel dönüşüm kapsamında yenilecek. Selami Şahin evini müteahhide vermiş.

DMO'ya ait taşınmazların bedelsiz devri meclis gündeminde!

DMO'ya ait İstanbul, Gaziantep ve Diyarbakır'da bulunan bazı taşınmazların bedelsiz devri meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Adil Beştaş Evi restore edildi!

Denizli’nin tarihine tanıklık etmiş binaları restore eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 1940’lı yıllarda inşa edilen Adil Beştaş Evi’ni yok olmaktan kurtardı.

Taş Devri Evi satışa çıkarıldı Haberi

Taş Devri Evi satışa çıkarıldı

ABD'nin Arizona Çölü'nde 35 bin metrekarelik arazi üzerinde bulunan ve Taş Devri Evi olarak ünlenen ev 4.2 milyon dolara satışa çıkarıldı. 450 metrelik evin duvarlarının büyük bir kısmı grenit taşlardan oluşuyor.  Taş Devri Evi, bir golf sahası ile çevrili. Evin bahçesinde ise küçük çalı ve kaktüslerden başka bitki yok. 



Taş Devri Evi görselleri!