20 / 05 / 2024

 Taş Şehir Gayrimenkul adres 

 Taş Şehir Gayrimenkul adres 

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş., Dünya Şehir Maltepe projesi için düğmeye bastı. Peki Dünya Şehir Maltepe'de fiyatlar ne kadar? İşte Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla...

 Taş Şehir Gayrimenkul adres  Haberi

 Taş Şehir Gayrimenkul adres 

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik,...