09 / 05 / 2024

taş yapı ataşehir

taş yapı ataşehir

Bugün basınla bir araya gelen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, hem sektörü değerlendirdi hem de yeni projeler hakkında bilgi verdi. Emrullah Turanlı'nın açıklamaları haberimizin devamında...

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

Ataşehir Modern teslim tarihi!

34 bin 145 metrekare arsa alanında konumlandırılan  Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi!

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi Lens Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim sağlanıyor. 

Lens Yapı'dan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni Proje!

Lens Yapı, Ataşehir  Modern projesini yakın zamanda satışa çıkaracak. Projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor..

Ataşehir'de imar planları şeffaf yapılacak!

Başkan Battal İlgezdi, “1/1000’lik planlar Ataşehir Belediye Meclisi’nden geçerken vatandaş neyin nerede olduğunu bilecek. Plan şeffaf yapılacak." dedi.

Ordu Büyükşehir'den Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Geleneksel Ahşap ve Taş Yapılarda Koruma ve Onarım” konulu sempozyum düzenlendi.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Furkan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Furkan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi 350 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataşehir sebze ve meyve hali taşınıyor!

İBB, 1970 yılından beri Anadolu Yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Halini, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

Kadıköy Belediyesi'nin Taşyapı'ya ödeyeceği ceza Büyükşehir Meclisi'ne taşındı!

Kadıköy Belediyesi'nin, Taşyapı İnşaat tarafından Meteoroloji Müdürlüğü arsasına inşa edilen dört gökdeleni 'hukuka aykırı ve keyfi eylemlerle' durdurarak zarara uğrattığı gerekçesiyle 101 milyon lira tazminat ödemesi yönündeki mahkeme kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemine taşındı.

taş yapı ataşehir Haberi

taş yapı ataşehir


Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Kadıköy'de hayata geçirdikleri Four Winds Residence projesinde bugün öğle yemeğinde basınla bir araya geldi. Turanlı, Stay Well konsepti, Four Winds Residence ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi.


Projenin yaklaşık 2 aydır satışta olduğunu söyleyen Emrullah Turanlı, 28-30 dairenin satışının gerçekleştiğini ve ailelerin taşınmaya başladığını ifade etti. Turanlı, "Projede fiyatlar 700 bin dolar ile 2 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor" dedi.


Emrullah Turanlı Stay Well konseptini şu şekide anlattı: "Osman Müftüoğlu ile zaten 1 yıldır projede sağlıklı yaşam hakkında neler yapabilirizi konuşuyorduk. Ticari bir işletme olmayan Stay Well, site sakinlerine Osman Müftüoğlu yöneticiliğinde hizmet verecek. Sunulan imkanların hepsi aidatın içinde olacak. Ek bir ücret olmayacak."


Four Winds Residence haberleri için tıklayınız!


Stay Well...