29 / 04 / 2024

taş yapı yeni projeleri

taş yapı yeni projeleri

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Taş Yapı Altunizade Konakları Eylül 2015'te satışta!

Bugün basınla bir araya gelen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, hem sektörü değerlendirdi hem de yeni projeler hakkında bilgi verdi. Emrullah Turanlı'nın açıklamaları haberimizin devamında...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kayave Ozan Ünal Çakmaklı tarafından kuruldu.

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

TOKİ Artvin Ardanuç'ta 197 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin Ardanuç'ta 197 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Şubat'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ocak ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşan tarafından kuruldu. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

taş yapı yeni projeleri Haberi

taş yapı yeni projeleri


Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, tarımdn enerjiye, inşaattan turizme kadar birçok farklı sektörde faaliyelerini devam ettiren,  Taş Yapı’nın son dönemlerde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, “Üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Zirvede konuşan Hamdi Altunalan şunları söyledi; “Taş Yapı 20 ülkede alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor. Taş Yapı ve Hürriyet Gazetesi birçok ilde buna benzer etkinlikler yapmaktadır. Ben de 17 yıldır sanayinin içindeyim. Sanayicilerin dertlerini dinlerken tüm Türkiye’nin sorunlarının bunlar olduğunu biliyoruz. Taşyapı olarak temelden başlayarak Türkiye’nin zirvesine gelen bir firmayız. Taşyapı kullanılan malzemelerin en kalitesini seçer. Sadece inşaata değil, sanayi, turizm alanında ve 20 ülkede...