30 / 04 / 2024

tasarım ev modelleri

tasarım ev modelleri

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.İşte tasarımlarıyla hayranlık uyandıran en güzel evler...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Dünyanın en ilginç 9 ev tasarımı!

Bugüne kadar alışageldiğiniz bütün ev tasarımlarını aklınızdan çıkarın. Biraz hayal gücünüzü zorlamaya ne dersiniz? İşte marjinalliği ile nam salmış 9 ev tasarımı..

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

İhlas Ev Aletleri İF Tasarım Ödülü aldı!

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen Aura Cleanmax ve Aura Roboclean temizlik ve sağlık robotları, iF Tasarım Ödülü aldı. Ödülü, iF Tasarım Organizasyon Komitesi Başkanı Mashid Karimi’den alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, şöyle konuştu:

Gönye Proje Tasarım'dan ev dekorasyonunun modası!

Türkiye’nin büyük inşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Küresel Tasarım Kentleri toplantısı yarın!

Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı'nın 3. Genel Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yarın başlayacak. Ankara’da 2 yıl aradan sonra bir araya gelen GDCO’ya üye kentlerin temsilcileri için dün akşam konuklara resepsiyon verildi

tasarım ev modelleri Haberi

tasarım ev modelleri

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.İşte tasarımlarıyla hayranlık uyandıran en güzel evler...