23 / 07 / 2024

Taşçıklığı Tepesi Aksu

Taşçıklığı Tepesi Aksu

Antalya Aksu ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde yer alan Topraktepe mevkiindeki Taşçıklığı Tepesi'ndeki antik dönem kalıntıları I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak belirlendi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Küçükçamurlu Köyü'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak bildirildi. İşte ayrıntılar...

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

SON DAKİKA: Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem!

SON DAKİKA: AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı! Son dakika! 

Kahramanmaraş'ta depremler devam ediyor. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre, Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı. Özkaynakları 2,28 milyar liraya ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon lira olarak gerçekleşti...

Aksu Taş Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Taş Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fırat Dündar ve Yılmazhan Dündar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz Cuma günü kuruldu.

Fatih Topal: Binalar depreme dayanıklı yerlere taşınsın!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ŞUTEM) Başkanı Fatih Topal, emlakçılık yasasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Topal, binaların depreme dayanıklı yerlere taşınmasını talep ettiklerini söyledi.

Kalebodur, Cotto Cemento serisiyle şıklığı evlere taşıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Antalya Aksu Çayı Taşkın Koruma inşaatının yüzde 70'i tamam!

Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Antalya Aksu Çayı Islahı Taşkın Koruma inşaatında incelemelerde bulundu. Coşkun, Aksu Çayı Taşkın Koruma projesinin yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Kabataş'ta çözüm Fındıklı'ya iskele kurulması!

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

Taş evler beton evlerden daha sağlıklı!

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Zerdali Köyü'nde oturanlar, 3 asır önce atalarının inşa ettikleri taş ve kayaçlardan yapılan evlerde yaşamını sürdürüyor. Köylüler taş evlerin beton evlerden daha sağlıklı olduğunu söylüyor.

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Taşçıklığı Tepesi Aksu Haberi

Taşçıklığı Tepesi Aksu

ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR

Toplantı Tarihi ve No    : 17.07.2014/87                                                  Toplantı Yeri

Karar Tarihi ve No        : 17.07.2014/2850                                              ANTALYA

Antalya İli, Aksu İlçesi, Ortaköy Mahallesi sınırları içerisinde Topraktepe Mevkiinin doğusundaki Taşçıklığı Tepesi üzerinde bulunan antik dönem yapı kalıntılarının bulunduğu alanın I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi.