02 / 05 / 2024

Taşkent Yapı İçerenköy

Taşkent Yapı İçerenköy

Taşkent Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Atabek vfe Murat Aynacı tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul İçerenköy'de kuruldu.

İstanbul'daki yapı stokunun yüzde 70'i depreme dayanıksız!

Mega kent İstanbul'da olası bir depremin riski giderek artarken, yapı stokunun yüzde 70'i potansiyel olarak tehlikeli durumda. Fakat finansman sorunları ve sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri gibi nedenlerle kentsel dönüşüm çalışmaları yetersiz kalıyor...

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Altınbaş'ta pırlanta kolyelere yüzde 46'ya varan indirim! 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta kolyelere yüzde 46'ya varan indirim yapıldı. Peki, Altınbaş'ta pırlanta kolye fiyatları kaç TL, ne kadar? Altınbaş'ta satılan pırlanta kolyeler ne kadar? İşte 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim yapıldı. Peki, Altınbaş'ta pırlanta kolye fiyatları kaç TL? Altınbaş'ta pırlanta kolyeler ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erer Kent Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erer Kent Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Gülsüm Özer tarafından kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 25 zam!

Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde Emlak Vergisi Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Dağ tarafından kuruldu.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Taşkent Yapı İçerenköy Haberi

Taşkent Yapı İçerenköy


Taşkent Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Atabek vfe Murat Aynacı tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul İçerenköy'de kuruldu.


Ad Soyad Sermaye

MUSTAFA ATABEK 25.000,00 TL

MURAT AYNACI 25.000,00 TL



Taşkent Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve 17.8.2012 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,



Taşkent Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Eski Bakkalköyyolu Cad. Parlak Ap. No:62 Dükkan C İçerenköy -...