05 / 05 / 2024

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Selahattin Taş tarafından 5 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Buruş ve Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Selahattin Taş tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Emlakçılık bağ bahçe arsa ev fabrika binası almak satmak inşa etmek kiraya vermek kiralamak.


Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Kıztaşı Caddesi,...