18 / 05 / 2024

Taşova Hentbol haberleri

Taşova Hentbol haberleri

Amasya'nın Taşova ilçesindeki Umutlu HES inşaatını yapan Ağaoğlu Şirketler Gurubu, Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Taşova Hentbol Spor kulübüne maddi destek sağladı. Taşova Hentbol Spor, 51 tane küçük şehrin Süper ligdeki tek temsilcisi.

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Ulaşıma bir zam daha: Toplu taşıma yüzde 63, taksi ücretlerine yüzde 65 zam

Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşımaya zam haberleri de peş peşe geliyor. Bir ilde daha toplu ulaşım zamlandı. İşte detaylar...

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir Balçova'da gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! İhalesi 2 Aralık'ta!

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Akaryakıta zam yağmuru! Benzine zam geliyor!

Akaryakıta zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Yüzbinlerce araç sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarına her geçen gün zam geliyor. Dün motorine 80 kuruşluk zam gelirken, bu gece de 72 kuruş benzine zam bekleniyor.

Taşova Hentbol haberleri Haberi

Taşova Hentbol haberleri


Amasya'nın Taşova ilçesindeki Umutlu HES inşaatını yapan Ağaoğlu Şirketler Gurubu, Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Taşova Hentbol Spor kulübüne maddi destek sağladı. 

14 takımın yer aldığı Hentbol Erkekler Süper liginde ilk yarıyı 14 takım arasında beşinci olarak bitirerek Taşova ilçesini ve Amasya yı başarı ile temsil eden Taşova Hentbol Spor, 51 tane küçük şehrin Süper ligdeki tek temsilcisi. 

Bilindiği gibi Hentbol Süper liginde 4 Ankara, 2 İstanbul İzmir. Konya, Kayseri. Antalya, Kayseri. Trabzon ve Mersin olmak üzere 13 büyükşehir statüsündeki iller bulunuyor. Ağaoğlu Şirketler gurubunun maddi desteğinin sürmesi bekleniyor. 


Amasya Objektif...