13 / 05 / 2024

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Sanayicilerin gayrimenkul sektörlerine olan ilgisi giderek arttığı bir dönemde Türkiye'nin önde gelen inşaatçılarından biri sanayici oldu. TaşYapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, 75 milyon Euro yatır

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yapı Kredi GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yapı Kredi GYO'nun Genel Kurulu'nun 9 Mart 2020 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturulmuş olduğundan, Yönetim Kurulu tarafından kurulan komitelere belirtilen üyeler atandı.

Taşyapı'dan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul firmalarından olan Taşyapı, konut sektöründe hedef büyütecek. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “2017’de 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi başlatıyoruz'' diye konuştu.

Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti! Taşyapı'nın acı günü!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Taşyapı KKTC Ercan Havalimanı'nın inşaatına başladı!

İnşaatına başladıkları ‘Yeni Ercan Havalimanı’ hakkında bilgi veren Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Kalitemizde mütevazı değil, iddialı olacağız. Hedefimiz ‘Ercan’ ile Kıbrıs’ı her anlamda uçurmak” diye konuştu.

Akiş GYO yönetim kurulu üyelerini seçecek!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 28 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerini ve bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçecek.

Taş Yapı Şişli'de otel inşaatına başlayacak!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, 2016-2017 yılları arasında enerji, tarım, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını dile getirdi.

OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak amacıyla Organize sanayi bölgeleri kuruluyor. Organize sanayi bölgelerinde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek Haberi

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek

.Kartepe'de yakında büyük bir biyodizel üretim tesisi açmaya hazırlanan Turanlı, şu anda 5 kentte aspir ekimine öncülük ediyor. ABD ve Avrupa'da hızla çoğalan ve gelişen biyodizel üretimini ülkede yaygınlaştırmak için kolları sıvadıklarını belirten Turanlı, aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü yeni yatırımım şu sözlerle anlatt.ı rektiğini anladım. 50 milyon Euro'luk yeni yatırım yapıyoruz. 

Sonrasında 25 milyon Euro'luk yatırım daha yapacağız dedi. 


Çiftçide Kazanacak!

Bizim yeni tesis için toplanan atık yağ yetmeyecek. Bize yılda 50 bin ton atık yağ lazım. Kapasitemiz 75 bin ton. Toplayabildiğimiz atık yağ yıllık 15-20 bin ton. Çözüm olarak aspir ve kanola gibi yağlı tohumların ekimini planladık. Bu konu Türkiye'de daha önce denenmiş ama yürümemiş. Biz, aspir için harekete geçtik. Çiftçi ile sözleşmelerimizi yaptık ve Sivas, Tokat, Ankara,...