26 / 05 / 2024

tatil dönüşü

tatil dönüşü

Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı. Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

Turkcell Pasaj’da ‘Tatilden Dönüş Kampanyasında’ yüzlerce ürün uygun fırsatlarla sizi bekliyor 

Eylül ayı geldi, okulların açılmasına sayılı günler kaldı, sıcak yaz günleri artık yavaş yavaş geride kaldı. Tatil dönüşü kampanyaları da hız kazandı. Eylül ayında peş peşe başlayan kampanyalara bir yenisi daha eklendi.

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Ted Turner'in Casa Grande evi, tatil mekanına dönüştü!

Ted Turner'ın New Mexico'daki mülkü Casa Grande, multimilyon dolarlık bir yenilenme sonrasında kiralanabilen -bizonlar dahil- lüks bir tatil mekanına dönüştü,

Ordu'da 100 dönüme tatil köyü kurulacak!

Ordu-Giresun Havalimanı ile bölgeye ulaşımın kolaylaşması, yabancı yatırımcıları cezbetti. 5 Körfez yatırımcısı Ordu’da turizm yatırımı yapmak için görüşmelere başladı. Yatırımcının biri ise 100 dönümlük arazi için el sıktı.

'Bodrum'da 25 bin ev kentsel dönüşüme girsin'

Türkiye'nin gözde tatil merkezlerinden Bodrum'un belediye başkanı Mehmet Kocadon, "İlçemizde yıpranmış 25 bin konutun dönüştürülmesi lazım. Bunu kentsel kimliği koruyarak yapmalıyız" dedi. İşte Başkan'ın açıklamaları...

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı!

6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanan SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel projesinde toplam 184 adet oda yer alıyor.

Tatilciler dönüşe başladı!

Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı. Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

Dün deniz, kara ve havada trafik durma noktasına geldi!

Kurban Bayramı’nı memleketleri ya da tatil yörelerinde geçirmek isteyenlerin büyük kentlerden çıkışıyla perşembe gecesi başlayan ‘çıldırtıcı’ trafik yoğunluğu, dün de devam etti. Trafik birçok yerde durma noktasına geldi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın önemli bir bölümünün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Seyhan Belediyesi'nde arife gününün idari tatil olması nedeniyle haftanın son iş gününde bayramlaşma töreni yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın önemli bir bölümünün dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti...

Tatil dönüşleri başladı, kara ve deniz yollarında alarm verildi!

Tatilcilerin dönüşünde oluşacak yoğunluk sebebiyle kara ve deniz yollarında alarm verildi. Kocaeli'nde trafik polislerinin tüm izinleri kaldırılırken, İDO Yalova Topçular hattını ek feribotlarla takviye etti.

Turizmde akıllı tatil dönemi başlıyor!

Avea ile Rixos Otelleri işbirliğiyle hayata geçirilen "Zenginleştirilmiş Gerçeklik" projesi kapsamında, akıllı tatil dönemi başlatılıyor. Proje, Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Rixos Sungate Oteli'nde yapıldı...

Antalya'da krallar gibi tatil yapmanın gecesi 14 bin TL'den başlıyor!

DÜNYACA ünlü sahilleriyle yılda 10 milyonu aşkın yabancıya, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, sezonun en yoğun günlerini yaşıyor. Antalya'da krallar gibi tatil yapmanın gecesi 14 bin TL'den başlıyor...

Yaşlı Tatil Köyü, Silivri'de 12 dönüm arazi üzerine kurulacak!

Silivri'de 12 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan ilk Yaşlı Tatil Köyü projesinin 3 ay içinde faaliyete geçmesi planlanıyor...

tatil dönüşü Haberi

tatil dönüşü

Kurban Bayramı için İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden gelip Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı.


Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.


Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelerek Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyenler, Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda trafik polislerinin koordinasyonunda bekletilerek kontrollü şekilde Feribot İskelesi'ne gönderiliyor.


Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini...