05 / 05 / 2024

tatil fırsatları

tatil fırsatları

Ramazan Bayramı 'nı tatilde geçirmek isteyenler konaklama tesislerinde boş yer bırakmadı. Yerli turistler deniz, yayla ve kültür tatili ayırt etmeden otellerin neredeyse tamamını doldurdu.

Yazlık konut piyasasında sıcak fırsatlar!

Tapucom kurucu ortağı Erşahin, yazlık konutlardaki yatırım fırsatlarına dikkat çekerek "Didim, Bodrum ve Kaş gibi tatil lokasyonlarında yer alan yazlık konutlar geçtiğimiz 4 yılda alıcısına yüzde 120’ye varan oranlarda kazanç sağladı." dedi...

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatıyla 6 yıl her şey dahil tatil!

Düzce Akçakoca'da yer alan SKY Tower Hotel projesi kapsamında Devri Tatil fırsatı sunuluyor. 6 yıl her şey dahil tatil fırsatını renklerden belirlenen dönemlerde kullanabiliyorsunuz.

Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları sunuluyor. İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen projede 378 adet daire yer alıyor.

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar!

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar kapsamında faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. "Ankara'nın ilk ve tek marinası" sloganıyla tanıtılan projede toplamda 2 bin adet konut bulunuyor.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Devri Tatil fırsatı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak tasarlandı. Projede 6 yıl her şey dahil tatil sunuluyor.

SKY Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Satın alınan dönemlerin beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirlendiği SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı sunuluyor.

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Akçakoca SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatıyla her şey dahil 6 yıl tatil!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil fırsatı sunan Akçakoca SKY Tower Hotel projesinde Devri Tatil imkanı sağlanıyor. Projede her dönem bir renkle belirlendi.

DKY Kartal'da lansmana özel fırsatlar!

DKY Kartal'da lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Tamamı Adalar manzarasına sahip dairelerin yer aldığı proje Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde bulunuyor.

Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar!

Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen projede 357 adet konut bulunuyor.

Kartal 101 Residence'de lansmana özel fırsatlar!

Kartal 101 Residence'de lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 284 adet konutun yer aldığı proje E-5 karayoluna ve metroya 300 metre yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.

Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar!

Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen proje 3 blokta toplam 912 adet konutu ön satışa sunuyor.

tatil fırsatları Haberi

tatil fırsatları

Turizme Ramazan Bayramı Ramazan Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler konaklama tesislerinde boş yer bırakmadı. Yerli turistler deniz, yayla ve kültür tatili ayırt etmeden otellerin neredeyse tamamını doldurdu. 

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, konaklama tesislerinin son dönemlerin en hareketli bayramını yaşadıklarını söyledi. 


Ramazan Bayramı'nın 28 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 30 Temmuz Çarşamba günü sona ereceğini hatırlatan Ayık, bayram rezervasyonlarında ülke genelinde ciddi bir doluluk olduğunu belirtti. 


Ayık, bayramlarda özellikle iç turizmin çok hareketlendiğini dile getirerek, bu yıl hareketliliğin daha da arttığını ifade etti. 


Ramazan ayını evinde geçirenlerin bayramda ve sonrasında tatil bölgelerinde rezervasyonlarını haftalar öncesinden yaptırdığını bildiren Osman Ayık, "Ramazan özellikle yerli turistin tatile gitmeyi tercih ettiği dönem, ancak bu yıl da son bir kaç yıldır olduğu gibi insanların bir çoğu evinde geçirdi....