30 / 04 / 2024

tatil için kaç kişi ev kiralıyor

tatil için kaç kişi ev kiralıyor

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Ev Turizmi Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Türklerin otel ya da tatil köyleri dışında korunaklı villalarda tatil yapmaya başladığını dile getirdi.

100 metrekarelik ortalama bir konut alabilmek için kaç asgari ücret gerekiyor?

Fahiş konut fiyatları ile beraber konuta erişim sorunu da sık sık gündem oluyor. ortalama konuta erişim Aralık 2022’de 27 yıllık asgari ücrete kadar yükselmişti, şu an 20 yıl olan çarpan için uzun dönem ortalama 15 sene. İşte ayrıntılar...

iPhone 15 Pro almak için kaç gün çalışmak gerekiyor?

iPhone sahibi olmak birçok kişinin arzusu, ancak Türkiye'de fiyatlar neredeyse 100 bin TL'ye kadar yükseldi. Bir hesaplama, iPhone 15'i alabilmek için hangi ülkede ne kadar çalışmanız gerektiğini ortaya koyuyor ve Türkiye bu listede en fazla çalışma gerektiren ülke olarak birinci sırada yer alıyor.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 evler için kaç TL ara ödeme yapılacak?

Yenişehir Evleri projesi için başvurular 2 Haziran 2023 tarihinde sona ermişti. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Tatil planı yapanlar dikkat! Mağdur olmamak için bu detayı gözden kaçırmayın

Bayram tatilinin de bu zamana denk gelmesiyle ile birlikte tatilciler sahillere akın etti. Milyonlar bayram tatili için gün sayarken Ticaret Bakanlığı, tatil rezervasyonu yapacak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılar yaptı.

Asgari ücretlinin bilgisayar hayali: MacBook Air'ı almak için kaç ay çalışmak gerekiyor?

Asgari ücretle çalışanlar için MacBook Air bilgisayarların yüksek fiyatları büyük bir engel oluşturuyor. Yapılan hesaplamalara göre, en uygun fiyatlı MacBook Air modelini almak için asgari ücretlinin aylarca çalışması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

iPhone 14 Pro Max fiyatı ikiye katlandı: Asgari ücretlinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor?

Apple'ın en yeni modeli iPhone 14 Pro Max'in fiyatı son üç haftada neredeyse ikiye katlandı. Peki, asgari ücretli birinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor? İşte ayrınıtlar...

Yaz tatili yaklaşıyor! Peki tatili ekonomik hale getirmek için neler yapılmalı? İşte ekonomik tatil için 7 önemli ipucu

Tatilde daha az para harcamak için neler yapılmalı? İşte ucuz tatil yapmanın 7 pratik yolu...

2000-2008 arası sigortalılar için kaçırılmayacak fırsat! O şart sil baştan düzenleniyor

EYT'nin çıkmasının ardından 2 milyona yakın kişi emekli oldu, fakat yasadan faydalanamayanlar için kısmi emeklilik formülü gündeme geldi. Kısmi emeklilik koşullarına göre, çalışanlar belirli bir seviyede emekli olup kalan zamanları için de çalışmayı sürdürmeye devam edebilecekler.

İslam Memiş gram altın için kaçınılmaz son dedi! Peş peşe rakam verdi! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, gram altın için kaçınılmaz son dediği rakamı açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak! 

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

EYT’den emeklilik için kaç prim günü isteniyor? Kademeli primle emeklilik ne demek?

28 Şubat itibarıyla meclisten geçen EYT düzenlemesinde emeklilik şartlarının ne olduğu pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki EYT’den emeklilik için 5.000 gün mü, yoksa 5.975 prim günü şartı mı geldi? Kademeli emeklilik ne anlama geliyor?

Minumum yağ ile maksimum lezzet isteyenler bu ürünü indirimli almanız için son saatler! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Carrefoursa kartlılar size özel indirimli ürünler için kaçırılmayacak fırsat.

tatil için kaç kişi ev kiralıyor Haberi

tatil için kaç kişi ev kiralıyor

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Ev Turizmi Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Türklerin otel ya da tatil köyleri dışında korunaklı villalarda tatil yapmaya başladığı söyledi, özellikle muhafazakâr kesimden bu tarz tatile yoğun talep olduğunu belirten Tarhan, "Son dönemin trendi tatil bölgelerinde villa kiralamak. Kiralanan evler dayalı döşeli. 


Tıpkı otelde konaklar gibi kiraladıkları bir sistem. Turistler normal kendi evlerine geliyor gibi tatillerini yapıyorlar. Beş günden az olmamak kaydıyla konaklıyorlar. Değişik kategoride evler var, denize uzak, havuzlu, denizin yanında havuzsuz. Muhafazakarlar ya da gözlerden uzak olmak isteyenler için korunaklı villalar. Site içerisinde ortak havuzlu evler de var" diyor. 


Tatil için ev takası da yapılıyor Ev değiş tokuşu yapılan HomeExchange.com sitesinin 54 bin üyesi arasında yaptığı araştırmanın sonucu da tatillerde özel ev ya da villaların...