17 / 05 / 2024

tatil ve turizm fuarı nerede

tatil ve turizm fuarı nerede

Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT) Stuttgart'ta bugün açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık 2 bin stantla yer alıyor...

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fayyaz Başpınar tarafından kuruldu.

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Seda Cansız Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde açıldı.

Fourhand Yapı İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fourhand Yapı İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Semih Yaşa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül 2014 tarihinde Küçükçekmece, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

DCN Otelcilik ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

DCN Otelcilik ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi, Mehmet Ali Durucan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 17 milyon 618 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi'nde kuruldu.

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Sarıhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Caba Otel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Caba Otel ve Turizm Anonim Şirketi, Adnan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Begüm Şen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi, Garip Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Bülbül Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

32. Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali yapıldı!

32. Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali başladı. Bu yıl 32' incisi düzenlenen Aksaray Ihlara Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Geleneksel Ihlara Vadisi Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ayata Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Gün Emre İçer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de Beykoz, Cumhuriyetköyü Reşadiye Caddesi, No:18'de kuruldu.

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Ramer Ticari Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları İşletmeciliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ramer Ticari Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları İşletmeciliği Danışmanlık Limited Şirketi, Ramazan Eroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Fatih, Deniz Saray Apartmanı'nda kuruldu.

Morghams Gayrimenkul ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morghams Gayrimenkul ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Alsadig Saleh Morgham tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül 2014 tarihinde Esenyurt, Bey Center İş Merkezi'nde kuruldu.

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hündürel, Sheikh Hussein Gaber tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

tatil ve turizm fuarı nerede Haberi

tatil ve turizm fuarı nerede


Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT), Stuttgart'ta ziyaretçilere açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık bin 900’ü aşkın stantla yer alıyor. Fuar da Türkiye de 350 metrekarelik bir standa sahip.


Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT) Stuttgart'ta bugün açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık 2 bin stantla yer alıyor. Fuarın bu yılki partner ülkeleri Sırbistan ve Dominik Cumhuriyeti oldu. Fuar açılışında partner ülkeler yerel kıyafetleri ile dans gösterileri yaptı. 


Dominik Cumhuriyeti’nin yerel kıyafetler ile yaptığı gösteriye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. 


2013 yılı Ocak-Kasım döneminde Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde...