08 / 05 / 2024

tatler spa awards 2015

tatler spa awards 2015

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Nymphaea Thermal Spa'ya ödül!

Nymphaea Thermal Spa, 2015 yılı World Luxury Spa Awards (Dünya Lüks Spa Ödülleri) tarafından “Ülkenin En İyi Otel Spa’sı” ödülüne layık görüldü.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Carrera Fitness Spa 20 Aralık'ta Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

İstmarina'ya International Property Awards'tan ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

International Property Awards'tan DAP İstmarina'ya ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Setaç Koray Sungur, Yücel Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Soyak'a Sign of the City Awards'tan 3 ödül!

Sign of the City Awards'ta 3 ödül kazanan Soyak. ekip olarak sahbeye çıkarak başarılarını kutladı. Soyak En İyi Rezidans (Tamamlanan), En İyi Pazarlama Kampanyası (Devam eden) ve En iyi Müstakil Konut Projesi (Devam eden) dallarında ödüle değer görüldü.

MESA Sign of the City Awards'ta 3 projesiyle ödül aldı!

Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği " Sign of the City Awards " ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü..

NG Kütahya Seramik, Sign of the City Awards'ta ödülü kaptı!

'Sign of the City Awards'ta ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren NG Kütahya Seramik Başkanı Erkan Güral, "NG Kütahya Seramik olarak, Anadolu'da çalışıp Anadolu'da üretim yaparak bu ödülü kazanmak bizim için çok anlamlı" dedi.

tatler spa awards 2015 Haberi

tatler spa awards 2015

Moda ve yaşam dergisi Tatler, “Tatler Spa Awards 2015” ile dünyadaki en iyi spa’ları belirledi. Tatler Spa Guide’ın lansmanı ile birlikte 2 Mart Pazartesi günü, Londra’daki Corinthia Hotel’de gerçekleşen etkinlikte, Mandarin Oriental, Bodrum ‘Yılın En Kışkırtıcı SPA’ ödülüne layık görüldü.

Ödülü, Mandarin Oriental, Türkiye Bölge Müdürü Nejat Sarp ile Mandarin Oriental, Bodrum Spa Direktörü Ana Crawford birlikte aldılar. Sarp, “Dünyanın pek çok noktasındaki spa’ların değerlendirildiği bu özel törende böylesine keyifli bir ödülü aldığımız için gurur duyuyorum. Bodrum yarımadasının en kapsamlı sağlık ve yaşam merkezi olan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, sadece ülkemiz için değil dünyadaki sağlıklı yaşam tutkunları için de bir çekim merkezi” dedi.


Tatler Dergisi’nin “The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum geniş alanı ile büyüleyici güzellikte. İçinde günlerce kaybolmaktan...