05 / 05 / 2024

tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları

tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları

Bitlis’ in Tatvan ilçesinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü' ne bağlı karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının tamamının açılmasının ardından şimdi de yol genişletme çalışmaları yürütüyor...

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

İsrail'in yıkımları Filistinli ailelerin zorunluluktan mesken tuttuğu mağaralara ulaştı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın Cenin kentinde yer alan köylerinde ev inşa etmeleri İsrail makamları tarafından engellenen Filistinli Ahmed Amarne ve ailesi, kaldıkları mağaranın Tel Aviv yönetimi tarafından yıkılması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Gebze köyleri emlak vergisi mağduru!

Gebze'nin köylerinde uygulanan 6360 nolu kanun ile Köy Tarlalarının, tapuların arsa olarak cevrilmesi vergisi köylüleri mağdur etti...

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Sarıyer Gümüşdere ve Kısırkaya'da imara açılan araziler mecliste!

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere ve Kısırkaya köylerinde imara açılan ve özelleştirme kapsamına alınan araziler meclis gündemine taşındı...

İzmir'in köylerinde arsa fiyatları uçtu!

İzmir'in merkezinde ve köylerinde bulunan arsaların değerleri arttı. İzmir'in köylerinde arazi fiyatları son 4 yılda yüzde 120 artış gösterdi.

Afyonkarahisar'ın 2 köyünde imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları Haberi

tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları


Bitlis’in Tatvan ilçesinde ilçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının tamamının açılmasının ardından şimdi de genişletme çalışmaları yürütüyor. 


Köy yollarında yapılan karla mücadele çalışmalarını yerinde takip eden Tatvan İlçe Özel İdare Müdürü Kerem Oruk, yaklaşık 58 köyün tamamının yolunun açıldığını, birçok köyde ise yol genişletme çalışması yürüttüklerini söyledi. İlçe Özel İdare olarak gerek yağışların yoğun olduğu günlerde gerekse yağışlar durduktan sonra tam kadro olarak vatandaşların mağdur olmaması için geceli gündüzlü 24 saat karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade eden Özel İdare Müdürü Oruk, bu yıl yağışların önceki yıllara oranla daha az olmasına karşın olası durumlar için 24 saat boyunca ekiplerin hazırda bekletildiğini belirtti.


İlçeye bağlı köy ve mezra yollarında bir süredir devam eden yol genişletme çalışmalarında da sona...