04 / 05 / 2024

Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu

Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu

Gündemde büyük yer tutan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı Meclis'te kabul edilerek yasalaşırken, sektöre Ankaralı temsilcilerden de destek geldi. AVM'lerde bazı hizmetler zorunlu hale getirildi.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

AVM yönetimlerinin uzlaşma kültürüne sahip olması gerekiyor!

Elle Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Akar, sektörde kredi borcu olmayan nadir şirketlerden biri olduklarını söylüyor. Sektör olarak AVM kiraları ve üreticilerle olan vade sorunları konularında çözüm aradıklarını belirtiyor.

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM Yönetim Kurulu Başkanı!

Esenyurt'ta yer alan Merkez Alışveriş Merkezi'nin Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Boyraz, Burhan Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir AVM Plaza'da kuruldu.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

Galleria AVM yönetim ve kiralama için JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye, Galleria AVM'nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek.

Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu Haberi

Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu

Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu, "Alışveriş merkezi kavramına hukuki boyut kazandıran yasayla AVM'ler tam anlamıyla yaşam merkezi olarak, halkın tamamını kucaklayacak" dediAVM'lere önemli değişiklikler getiren yeni yasa sayesinde alışveriş merkezlerinin tam anlamıyla 'yaşam merkezi' olacağını kaydeden Yasin Şerefoğlu, vasa sayesinde alışveriş merkezlerinin halka daha iyi hizmet vereceğinin altını çizdi. Şerefoğlu, yasada yer alan ve çalışma sürelerinin valiler tarafından belirlenmesine olanak tanıyan maddenin de olumlu bir adım olduğunu vurguladı. Şerefoğlu, yasayla AVM'lerde acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası ve çocuk oyun alanı gibi hizmetlerin zorunlu hale getirildiğini kaydederek, yasada yer alan maddelerin çoğunun kendilerinde bulunduğunun altını çizdi.


Rasyonel...