28 / 04 / 2024

TAV Bodrum Evi

TAV Bodrum Evi

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Bodrum'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 ev!

Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum ilçesi Türkbükü mahallesinde bulunan 3 evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli toplam 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 18.3 milyon TL'ye satılık ev!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yahşi Mahallesi, 135 ada 4 parselde yer alan 12 bin 672 metrekarelik evi 18 milyon 329 bin 738 TL'ye satıyor...

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Ajda Pekkan Bodrum'daki evini 800 bin liraya dekore etti!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Bodrum Regnum Escana Evleri'ndeki 3 katlı villasını dekore ettirdi. Süperstar, 6 milyon 700 bin liralık evi için 800 bin lira harcadı.

Kocaeli Albay Sami Bey Evi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl’da bulunan tarihi Albay Sami Bey Evi'ni restore etti.

TAV Bodrum Evi Haberi

TAV Bodrum Evi

TAV açıklamasına göre, TAV İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm merkezlerine bağlantı sağlayan Milas-Bodrum Havalimanı'nda yer alan "primeclass" Lounge'da özel bir proje gerçekleştirdi.


TAV İşletme Hizmetleri'nin iç hatlar terminalinde hizmete açtığı özel yolcu salonunun mimari projesi ve dekorasyonunu Mudo Concept üstlendi. "Bodrum evi" konseptiyle dizayn edilen 220 metrekarelik özel yolcu salonunda aynı anda 75 kişiyi ağırlanabiliyor.


 TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Kaptan, açılışta yaptığı konuşmada, "Özel yolcu salonu işletmeciliğindeki bilgi birikimi ve deneyimimizi, yurt içi ve yurt dışına taşımaya devam ediyoruz. Ege-Akdeniz havzasının en önemli turizm destinasyonlarının bağlantı merkezi olan Milas-Bodrum Havalimanı'nda açtığımız ev sıcaklığındaki 'primeclass' Lounge'da yolcularımıza seyahat öncesi ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Mudo Concept ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin portföyümüzde özel bir yeri var....