28 / 04 / 2024

TAV Bodrum Evini hangi firma tasarladı

TAV Bodrum Evini hangi firma tasarladı

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Kibariye Bodrum'daki evini iki kez mi sattı?

Bodrum'daki yazlığını 2 yıl önce satan Kibariye'nin satış işleminden sonra aynı yazlığı başkasına sattığı iddia edildi. 

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki evini denize kaydırdığı iddia edildi!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum'daki sitesindeki evinin arazisinin parsel kaydırma yöntemi ile denize kaydırdığı iddia edildi.

Kibariye Bodrum’daki evini mi sattı?

Harbiye Açıkhava’da verdiği konser çıkışı konuşan Bodrum’daki 3 milyon liralık evinin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığı sorulan  Kibariye, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” dedi.

Ajda Pekkan Bodrum'daki evini 150 bin TL’ye yeniliyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'daki yazlığını yeniliyor. Yatak odasını ve salonu yeniden dekore ettiren Pekken, 150 bin TL harcayacak.

Ajda Pekkan Bodrum'daki evini 800 bin liraya dekore etti!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Bodrum Regnum Escana Evleri'ndeki 3 katlı villasını dekore ettirdi. Süperstar, 6 milyon 700 bin liralık evi için 800 bin lira harcadı.

Murat Başoğlu Bodrum'daki evini satıyor!

Sunucu Murat Başoğlu geçen sene Bodrum’daki teknede evli yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz şekilde görüntülenmişti. Başoğlu Bodrum'daki evini satışa çıkardı.

Fatih Terim Bodrum'daki evini 15 milyon Euro'ya satıyor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bodrum Türkbükü'nde yer alan villasını 15 milyon Euro'ya satışa çıkardı. Terim'in Rus işadamıyla pazarlık aşamasında olduğu öğrenildi.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

TAV Bodrum Evini hangi firma tasarladı Haberi

TAV Bodrum Evini hangi firma tasarladı

TAV açıklamasına göre, TAV İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm merkezlerine bağlantı sağlayan Milas-Bodrum Havalimanı'nda yer alan "primeclass" Lounge'da özel bir proje gerçekleştirdi.


TAV İşletme Hizmetleri'nin iç hatlar terminalinde hizmete açtığı özel yolcu salonunun mimari projesi ve dekorasyonunu Mudo Concept üstlendi. "Bodrum evi" konseptiyle dizayn edilen 220 metrekarelik özel yolcu salonunda aynı anda 75 kişiyi ağırlanabiliyor.


 TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Kaptan, açılışta yaptığı konuşmada, "Özel yolcu salonu işletmeciliğindeki bilgi birikimi ve deneyimimizi, yurt içi ve yurt dışına taşımaya devam ediyoruz. Ege-Akdeniz havzasının en önemli turizm destinasyonlarının bağlantı merkezi olan Milas-Bodrum Havalimanı'nda açtığımız ev sıcaklığındaki 'primeclass' Lounge'da yolcularımıza seyahat öncesi ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Mudo Concept ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin portföyümüzde özel bir yeri var....