27 / 04 / 2024

TAV Bodrum Evinin tasarımını kim yapı

TAV Bodrum Evinin tasarımını kim yapı

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki evini denize kaydırdığı iddia edildi!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum'daki sitesindeki evinin arazisinin parsel kaydırma yöntemi ile denize kaydırdığı iddia edildi.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Kibariye Bodrum’daki evini mi sattı?

Harbiye Açıkhava’da verdiği konser çıkışı konuşan Bodrum’daki 3 milyon liralık evinin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığı sorulan  Kibariye, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” dedi.

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi satıldı mı?

Atlantic Records’un 2006’da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün’ün, ünlü yıldızları ağırladığı Bodrum’daki evinin satılık olmadığı ifade edildi. Eşi Mica Hanım, “Ahmet’in vasiyeti var. Kesinlikle satmıyorum” diye konuştu.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Tarık Akan'ın adı, evinin bulunduğu sokağa verilecek!

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV Bodrum Evinin tasarımını kim yapı Haberi

TAV Bodrum Evinin tasarımını kim yapı

TAV açıklamasına göre, TAV İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm merkezlerine bağlantı sağlayan Milas-Bodrum Havalimanı'nda yer alan "primeclass" Lounge'da özel bir proje gerçekleştirdi.


TAV İşletme Hizmetleri'nin iç hatlar terminalinde hizmete açtığı özel yolcu salonunun mimari projesi ve dekorasyonunu Mudo Concept üstlendi. "Bodrum evi" konseptiyle dizayn edilen 220 metrekarelik özel yolcu salonunda aynı anda 75 kişiyi ağırlanabiliyor.


 TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Kaptan, açılışta yaptığı konuşmada, "Özel yolcu salonu işletmeciliğindeki bilgi birikimi ve deneyimimizi, yurt içi ve yurt dışına taşımaya devam ediyoruz. Ege-Akdeniz havzasının en önemli turizm destinasyonlarının bağlantı merkezi olan Milas-Bodrum Havalimanı'nda açtığımız ev sıcaklığındaki 'primeclass' Lounge'da yolcularımıza seyahat öncesi ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Mudo Concept ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin portföyümüzde özel bir yeri var....