24 / 05 / 2024

TAV inşaat atıkları

TAV inşaat atıkları

TAV, hayata geçirdiği geri dönüşüm programıyla SKD'nin ilk kez verdiği "inovatif sürdürülebilirlik uygulamaları" ödülünü aldı. Yıkılan eski terminalin yüzde 99'u geri dönüştürüldü ya da yeniden kullanıldı.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında çalışan 4 işçi çatıya çıktı!

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 işçi ücretlerini alamadıklarını iddia ederek çatıya çıktı.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim?

Perk İnşaat Atışalanı projesi İstanbul Esenler'de Atışalanı'nda hayata geçiriliyor. Peki Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim edilecek?

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi Hümmet Daraman tarafından 80 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu. 

Meram'daki inşaat atıkları geri dönüştürülüyor!

Konya Meram'da gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarında yıkılan binaların molozları kum ve çakıla dönüştürülüyor.

Kartepe'de inşaat atıkları geri dönüşüyor!

KARTEPE Belediyesi, ilçe halkını sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturmak üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda inşaat atıkları geri dönüştürülüyor..

TAV inşaat atıkları Haberi

TAV inşaat atıkları



Havalimanı tasarımı, yapımı ve işletmeciliği alanında Türkiye'nin dünyadaki lider markası TAV Grubu, İzmir'de süren yeni iç hatlar projesiyle Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin (SKD) düzenlediği "İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları" yarışmasında çevre dalında ödüllendirildi. Sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunan iyi uygulamaları desteklemek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen yarışmanın sonuçları Pera House, Beyoğlu'nda düzenlenen törenle açıklandı. Törende TAV adına ödülü Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Bengi Vargül aldı.


TAV Havalimanları Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Bengi Vargül "TAV olarak kuruluşumuzdan bu yana sürdürülebilirliği tüm operasyonlarımızın odağına koyuyoruz. Bunu gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzun vazgeçilmez bir parçası olarak görüyoruz. Yolcularımıza ve tüm paydaşlarımızla en üst düzeyde hizmet verirken, çevreye etkilerimizi en aza indirecek, sosyal fayda ortaya çıkaracak bir ekonomik değer yaratmak üzere çalışıyoruz. Bu açıdan inovasyon kilit öneme sahip....