29 / 04 / 2024

tav inşaat ödüllü projeleri

tav inşaat ödüllü projeleri

Katar’ın başkenti Doha’da TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri’nde “Yılın Ulaştırma Projesi” seçildi.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Noval İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noval İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Polat ve Işıl Nergiz Polat ortaklığında kuruldu.

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Düzgün ve Emrah Al ortaklığında kuruldu. 

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ismael Al-Jumaılı tarafından kuruldu. 

Alshahm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshahm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Salem Alkhakaf tarafından kuruldu.

Al Kassaby İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kassaby İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.M Elkassaby tarafından kuruldu. 

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taher Shafeı ve Okhtay Sggafeı ortaklığında kuruldu. 

tav inşaat ödüllü projeleri Haberi

tav inşaat ödüllü projeleri

TAV İnşaat’ın Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, 4 milyar dolarlık yatırımla; tasarım, inşaat ve mühendislik kalitesi yanında sürdürülebilirlik ve yerel ekonomiye katkıları ile MEED jürisi tarafından belirlenen kriterleri karşılayarak “Yılın Ulaştırma Projesi” ödülüne layık görüldü.

505 bin metrekare büyüklüğe sahip, inşaatında 23 bin kişinin çalıştığı ve yıllık 30 milyon yolcu kapasitesi bulunan Doha Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, 2014 yılı Nisan ayında, TAV İnşaat ile Japon TAISEI ortak girişimi tarafından tamamlanarak hizmete girdi.

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak; yurtdışı müteahhitlik sektöründe önemli bir yer edinerek havalimanı inşaatı konusunda dünyada birinci sırada yer aldıklarını ve üstlendikleri proje bedellerinin toplamda  17,1 milyar dolara ulaştığını söyledi. Dünyanın en büyük havalimanı projelerinden Doha Hamad Havalimanı Yolcu Terminali projesi ile sektörün saygın yayınlarından MEED tarafından...