09 / 05 / 2024

tav inşaat Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi ödülünümü aldı

tav inşaat Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi ödülünümü aldı

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi’deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Awards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

Enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Enerji maliyetlerinde meydana gelen artış ve yeni inşaat projelerinin azalması ikinci yarıdan itibaren çimentonun büyüme hızında yavaşlamayı getirdi. Peki enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısından umutlu!

2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün 2021 yılının ikinci yarısında toplanması bekleniyor. 

2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin "İl Bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla" verilerini açıkladı. Buna göre 2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 olarak gerçekleşti. 

İnşaat malzemeleri endeksi 2020 yılını artışla kapadı! 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi'nin 2020 sonuçlarına göre; 74,32 puan ile girdiği 2020 yılını 74,55 puan ile tamamladı.

tav inşaat Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi ödülünümü aldı Haberi

tav inşaat Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi ödülünümü aldı


TAV İnşaat, havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airporst Awards tarafından "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.


TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi’deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Awards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu, dünyada havalimanı yatırımlarının en yoğun olarak gerçekleştiği bir bölgede yılın en iyi havalimanı müteahhidi olarak seçilmenin kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Havalimanı inşaatlarındaki uzmanlıklarının ve işlerinin kalitesini bir kez daha gösterdiklerini belirten Akçayoğlu, şunları kaydetti:


"Katar’da tamamladığımız Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi ve inşaatına devam ettiğimiz Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Midfield Terminal Binası projeleri başta olmak üzere Körfez Bölgesi’nde kontrat bedeli 11 milyar dolara varan...