03 / 05 / 2024

TAV İnşaatın aldığı ödüller

TAV İnşaatın aldığı ödüller

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen törenle "Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards)" sahiplerini buldu.

TAV İnşaat, Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi oldu!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

ICBC'den 'İstanbul Tower 205 projesini satın aldı' haberlerine yalanlama!

Yeşil Holding önceki gün dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC’nin, Zincirlikuyu'da yer alan 235 bin metrekare inşaat alanlı İstanbul Tower 205 projesini 594 milyon dolara satın aldığını duyurdu. Ancak banka dün akşam iddiaların asılsız olduğunu bildirdi… 

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

Tav İnşaat'ın acı günü! Sait Ertürk vefat etti!

Tav İnşaat Bahreyn Havalimanı Proje Direktörü İsmail Ertürk'ün abisi Kurmay Albay Sait Ertürk hayatını kaybetti. Tav İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Arda Turan, Bayrampaşa'dan arazi satın aldı!

Arda Turan, doğup büyüdüğü Bayrampaşa’da arazi satın aldı. Yakında Turan’ın arazisinde iki blokluk bir site inşaatına başlanıyor.

Rönesans Holding, Ballast Nedam NV'nin yüzde 99'unu satın aldı!

Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin % 99'unu satın aldı. Teknoloji perakende şirketi BİMEKS, Almanya’da şirket almak için harekete geçti.

İMO Bursa Şubesi'nin öğrencileri sertifikalarını aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi´nin, yeni mezun olan üyelere ve inşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Mesleğe Hazırlık Kursu´nu başarıyla tamamlayan 65 katılımcı sertifikalarını aldı.

Beyazıt Öztürk Karaköy'de satın aldığı binanın otel inşaatına başladı!

Beyazıt Öztürk, 5 milyon dolara satın aldığı harabe bir binayı otel dönüştürmek için kollara sıvadı.

Artaş İnşaat Halkalı Alo Mintax Fabrikası'nı satın aldı!

Artaş İnşaat, Küçükçekmece Halkalı'da yer alan Eski Alo Mintax Deterjan Fabrikası arazisini satın aldı. 600 konutluk planlanan Eski Deterjan Fabrikası arazisi yaklaşık 30 bin metrekare...

TAV İnşaatın aldığı ödüller Haberi

TAV İnşaatın aldığı ödüller


Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen törenle "Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards)" sahiplerini buldu. 

TAV înşaat bu yarışmada 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi. 

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu, dünyada havalimanı yatırımlarının en yoğun gerçekleştiği bölgede yılın en iyi havalimanı müteahhidi seçilmenin kendilerini sevindirdiğini söyledi. 

Katar'da tamamladıkları Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi ile inşaatına devam ettikleri Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Midfield Terminal Binası projeleri başta olmak üzere Körfez Bölgesi'nde kontrat bedeli ıı milyar dolara ulaşan projeleri bulunduğuna dikkat çeken Akçayoğlu, "Umman, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Tunus ve BAE'de bu prestijli projelerin tamamında değişmeyen tek isim TAV İnşaat." dedi


Ekonomi...